Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Passiógyümölcsös páros masszázs

17.300 Ft162.200 Ft

Hagyjátok, hogy a passiógyümölcsös páros masszázs a trópusokra repítsen titeket! Őrizzétek meg a bőrötök fiatalságát! Váljatok részeseivé egy lélekmegújító élménynek, melynek során a test is új életre kel! Legyen részetek a páros masszázs pihentető élményében, lazítsatok és töltődjetek fel 60 perc alatt!

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A feltöltődés órája: passiógyümölcsös páros masszázs

Előfordult már veletek, hogy az otthon melegében, a kanapén fekve azon kaptátok magatokat, hogy egy tengerparti nyaralásról ábrándoztok? Képzeletben már a hűs habokba vetettétek magatokat, majd a partra visszaérve finom gyümölcsös koktélt szürcsölgettetek? Bár koktélt nem ígérhetünk, de a hamisítatlan trópusi hangulatot visszaidézzük! Éljétek át a kényeztető passziógyümölcsös páros masszázs minden mámorító pillanatát!

Hozd el magaddal párodat is, hiszen a legjobb pillanatokat úgyis ketten élitek át! Sőt, akár szüleidet vagy barátaidat is meglepheted a különlegesnek ígérkező alkalommal! Ez az egy óra garantáltan olyan lesz számotokra, hogy utána már csupán azt várjátok majd, mikor térhettek vissza újabb 60 percre vagy akár egy hosszabb ideig tartó masszázs erejéig.

Hogyan képzeljétek ezt a páros masszázst?

Először is képzeljétek magatokat egy trópusi szigetre, ahol a pálmafák alatt, napágyon fekve egzotikus, maracuja koktélt iszogattok! Ekkor megkezdődik a páros masszázs, ami a korábbi érzéseket csak fokozza úgy, hogy közben egyre jobban ellazultok és átadjátok magatokat a pillanat varázsának.

A passiógyümölcsös páros masszázs alatt teljesen ellazítanak titeket, a kellemes passiógyümölcsös masszázsolaj magával ragad. A felhasznált masszázsolaj sok-sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ami hozzájárul ahhoz, hogy bőrötök a masszázs révén bársonyosabbá, puhábbá váljon, újra feltöltődjön élettel.  A szépség vitaminjaként ismert E vitamin lassítja az öregedést, segíti a bőr vízháztartásának helyreállítását és az értékes hatóanyagok hatékonyabb beépülését a bőrbe.

A passiógyümölcsös páros masszázs végeztével olyan lesz majd, mintha csak egy órácskára pihentetek volna le, mégis sokkal frissebbnek érzitek majd magatokat! Bőrötök pedig többszörösen is hálás lesz az odaadó gondoskodásért.