Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szépségszalonunkról

Darmos Sándor ügyvezető
 

Darmos Sándor vagyok a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió vezetője, és egyben tulajdonosa.

2006-ban jutottam arra az elhatározásra, hogy megvalósítom a Diamond Szépségszalont. Az elképzelésem az volt, hogy a Vendégeknek szépség terén minden igényét kielégítsem, ezért a szépségipar legfőbb tevékenységei ma is megtalálhatók a szalonban - kozmetika - alakformálás - masszázs, páros masszázs, finn szauna, jacuzzi, végleges szőrtelenítés. Természetesen mindezek sikeres működtetése csak úgy valósulhat meg, ha kedvező áron tudunk jó minőséget szolgáltatni Vendégeinknek.

Éppen ezért az a célom, hogy hozzáértő és szakmaszerető kollégákkal dolgozzak együtt

Akiket szívből tudok ajánlani minden kedves vendégnek

Nagyon nehéz napjainkban egy profi csapatot összehozni és összetartani, de úgy gondolom ez sikerült és büszke vagyok a jelenlegi kollégáimra és a munkáikra. Ezt bizonyítják a visszajelzések és az is, hogy Vendégeink elégedetten távoznak tőlünk és örömmel járnak vissza hozzánk. És ezt bizonyítja az is, hogy 15 éve folyamatosan várjuk a kedves Vendégeinket.

Nyitvatartás: hétfő-szombat 10.00 - 21.00

Kedves Vendégeink kedvében szeretnénk járni a hosszú és rugalmas nyitvatartással hétköznap és hétvégén is, illetve minden szolgáltatásunkat előzetes megbeszélés alapján non-stop igénybe vehetitek. Azonban a nyitva tartási időn kívüli időpontokra legalább 4-5 nappal előre kell jelentkezni, valamint a szolgáltatástól függően felárral tudjuk vállalni! 

Ismerkedjetek meg szalonunk megújult külsejével és kellemes környezetével személyesen és az alábbi képeken:

Szépségszalonunk elhelyezkedése

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió a belváros szívében található, így minden kedves vendégünknek könnyen megközelíthető a 1074 Budapest Csengery utca 26. szám alatt. A könnyebb idetalálás érdekében egy térkép részletet is közzéteszünk:

 

Tudj meg még többet a szalonunkról és ismerkedj meg munkatársainkkal!

Keresés