Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban megrendelt szolgáltatásokat többféle módon van lehetőséged kiegyenlíteni, így remélhetőleg mindenki megtalálhatja a számára legkézenfekvőbb megoldást. Célunk az, hogy megkönnyítsük és folyamatosan bővítsük a vendégeink számára elérhető opciókat, jelenleg az alábbiakban felsorolt fizetési lehetőségek elérhetőek.


Bankkártyás fizetés CIB bankon keresztül

Bármely magyarországi bank bankkártyájával fizethetsz, csak az a fontos, hogy Mastercard/Maestro, vagy a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron vagy internetes használatra alkalmas webkártya legyen!

A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

Talán az egyik legegyszerűbb és napjainkban a legbevettebb fizetési forma, amely teljesen biztonságos rendszeren keresztül történik. Ezzel a fizetési lehetőséggel kapja meg rendszerünk a leggyorsabb visszaigazolást, a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban további fontos információkat itt részletezzük.

Banki átutalás

Bármelyik magyar vagy külföldi bankból utalhatsz.

FONTOS, hogy amennyiben az átutalás deviza számláról történik, tehát nem forintban vezetett bankszámláról, úgy a bank kezelési költsége 0,074%, de minimum 5,99 USD napi CIB banki árfolyamon, ami a vásárlót terheli, így a deviza számláról történő utalás esetén ezt az összeget hozzá kell adni a fizetendő összeghez.

Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelés véglegesítése után adjuk meg és elküldjük neked emailben is!

Banki készpénz befizetés CIB bankfiókban

Bármely CIB bankfiókban készpénzbefizetéssel is kiegyenlítheted megrendelésed.
CIB bankfiók kereső »

A kifizetéshez szükséges adatokat a megrendelés véglegesítése után adjuk meg és elküldjük neked emailban is!

SZÉP kártya

Szalonunkban SZÉP kártyával is kifizetheted megrendelésed hétfőtől szombatig 10:00 és 20:30 között. SZÉP kártyás fizetésnél 2022 december 31-ig bármely zsebet el tudjuk fogadni!

Címünk:
Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió
1074 Budapest, Csengery utca 26. utcafront

Szalonunk térképen »

Készpénz

Szalonunkban is kifizetheted megrendelésed hétfőtől szombatig 10:00 és 20:30 között.

Címünk:
Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió
1074 Budapest, Csengery utca 26. utcafront

Szalonunk térképen »

Keresés