Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Páros masszázsok

Bizonyára szívesen töltöd az időt azzal, aki kedves neked. Képzeld el, hogy közösen élvezhetitek a masszázs nyújtotta jótékony hatásokat és mindezt együtt, egy időben, egymás mellett. Mindazoknak ajánljuk, akik nemcsak maguknak, hanem másoknak is szeretnek örömet szerezni.

Minden masszázs igény szerint kérhető más időtartamban, kombinációban is. Illetve a felsorolt páros masszázsokon kívül minden egyéni masszázs fajta kérhető páros verzióban is!

  • Az árlistában szereplő páros masszázs árak két főre vonatkoznak összesen.
  • Bérletet kérésre többféle masszázsból is összeállítunk kedvezményesen.
  • Éjszakai és vasárnapi időpontokat előzetes időpont egyeztetés után tudunk vállalni 10.000 Ft/fő felárral, valamint az ilyen jellegű igényeket szükséges 4-5 nappal korábban a masszazsbudapest@gmail.com emailcímen jelezni.

SZÉP Kártyát ( OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya ) elfogadunk, a fizetés kizárólag a Szabadidő zsebből lehetséges!

Tájékoztatunk, hogy a páros masszázs szolgáltatásainkra lefoglalt időponthoz képest késést nem tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatás időtartama a késés mértékével lerövidül. A szolgáltatások kizárólag a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe.

Rendezés:

Keresés