Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírlevél

Miért iratkozz fel?

Iratkozz fel bátran hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a legújabb szolgáltatásainkról, aktuális kedvezményeinkről és nyereményjátékainkról. Amennyiben feliratkozol, úgy havonta 2-3 hírlevélre számíthatsz tőlünk, így nem kell aggódnod, hogy esetlegesen túltelítjük az email fiókodat, viszont a legfontosabb információkról nem maradsz le!

Használat

A hírlevél használata rendkívül egyszerű.
Feliratkozáshoz add meg a neved és e-mail címed, pipáld be az adataid alatt található "Hozzájárulok ahhoz, hogy a Diamond Szépségszalon és Masszázs stúdió a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön." mezőt, majd kattints a “Feliratkozom” gombra.

Leiratkozáshoz kattints a levélben elhelyezett “Leiratkozás” linkre. Amennyiben leiratkozásod sikertelen, kérjük küldj egy levelet az masszazsbudapest@gmail.com e-mail címre a feliratkozott e-mail cím megjelölésével, hogy segíthessünk!

Felelősség

Kérjük csak saját levelező címed add meg. A hibás adatmegadásból vagy a szándékos adathamisításból eredő károkért nem vállalunk sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget.

Figyelem!

Rendszerünk html formátumú e-maileket küld, ezért kérjük, leveleződben engedélyezd a html formátumú levelek megjelenítését, különben hírlevelünket nem tudod olvasni!

Feliratkozási kedvezményre vonatkozó korlátozás

* Ugyanaz a személy csak egyszer iratkozhat fel, egy email címmel. További email címekre, illetve a le és újra feliratkozásra nem érvényesek a kedvezmények, a visszaélések pedig teljes kedvezménymegvonással járnak.

Keresés