Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infratrainer

Az InfraTrainer infrabicikli egy forradalmian új kardio edzésforma. A 21. század egyik legmodernebb és leghatékonyabb alakformáló technológiája. Ez az edzésforma bárki által végezhető, nem igényel előedzettséget, rendkívüli módon izületkímélő.

Az InfraTrainer bicikli egyedülálló hatékonyságát annak köszönheti, hogy az infrafény hatását nem a bőr felszínén, hanem mélyebben fejti ki. Jótékony hatásai egyike, hogy intenzíven méregtelenít. Az izzadás a test méregtelenítésének biztonságos és legtermészetesebb módja. Az InfraTrainer biciklivel történő edzés az alacsony intenzitású izommunka mellett a lehető legmagasabb izzadást eredményezi.

Az InfraTrainer fekvő bicikli csodákra képes!

Egy 50 perces edzés során 600- 800 kalóriát képes elégetni a szervezet. 

10- 15 alkalom után akár 8 kg fogyás érhető el!

Első bérlet vásárlása esetén +1 alkalom AJÁNDÉK!

12 alkalmas bérlet vásárlása esetén +1 alkalom AJÁNDÉK + 25 perc Arc- fejmasszázs 1alkalommal 1 főre!

Bővebb információkért olvasd el az InfraTrainerről szóló cikkünket! Kattints ide!

SZÉP Kártyát ( OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya, Edenred ) elfogadunk, a fizetés 2022 december 31-ig bármely zsebből lehetséges!

Tájékoztatunk, hogy a szolgáltatásainkra lefoglalt időponthoz képest késést nem tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatás időtartama a késés mértékével lerövidül. A szolgáltatások igénybevétele kizárólag a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával lehetséges.

Rendezés:

Keresés