Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Intézkedések a COVID-19 ellen

Tisztelt Vendégünk!


A járványhelyzet jelenléte miatt szükségesnek érzem, hogy néhány szót szóljak arról, hogyan is érinti vállalkozásunkat a COVID-19 vírus.


Cégünk, a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió 2006 óta szolgálja ki ügyfelei igényeit a lehető legmagasabb színvonalon, megszakítás nélkül és panaszmentesen. A 15 év alatt nagyon sok nehézségen keresztül mentünk, de soha egy percre sem zártunk be, minden esetben még erősebben, és még nagyobb hivatástudattal folytattuk a szépészeti és masszázs szolgáltatásainkat. 

Bátorítjuk minden szépülni és lazítani vágyó vásárlónkat, hogy teljes nyugalommal vásárolják meg maguknak, vagy akár ajándékba magas minőségű szolgáltatásainkat, hiszen, mint a vállalat tulajdonosa 100% garanciát vállalok arra, hogy minden kezelést a hatályos lehetőségek szerint meg fogunk tartani a jövőben is.

Működésünk során ugyan számos alkalommal kellett nehézségekkel szembenéznünk, de hála kollégáink kitartó munkájának mindegyiket elhárítottuk, így a tavaly kirobbant koronavírus járvány sem okozott nagyobb problémákat tevékenységünkben.

Az általános előírásoknak megfelelően jártunk és járunk el a higiéniát illetően, így minden vendég előtt és után takarítjuk, fertőtlenítjük a szobát, illetve vendégenként a használati tárgyakat is cseréljük. Emellett folyamatosan szellőztetjük a szobákat és a teljes szalont, a közös helyiségekben rendszeresen takarítunk és fertőtlenítünk, így a kilincsek, korlátok és a kapcsolók is higiénikusak lesznek.

 

Szeretnék néhány szót mondani a maszkhasználatról is. Jelenleg a közösségi térben senki számára nem kötelező annak viselése. De ha a vendég előre kéri, akkor maszkban, és gumikesztyűben is történhet a masszázs. Természetesen rendelkezünk kijelölt fertőtlenítő állomással is, így hála Istennek tavaly március óta egy kollégánk, és egy vendégünk sem lett COVID-19 fertőzött.

Tettük ezt azért, hogy megfeleljünk annak az erkölcsrendnek, amit vállalkozásunk elindításakor megfogalmaztunk: magas színvonalon kiszolgálni vendégeink igényeit, hogy a következő alkalommal is szívesen lépjenek be szalonunkba.

Amennyiben további szigorítások lépnek életbe, abban az esetben sem kell aggódni azoknak, akik megveszik szolgáltatásainkat, vagy most tervezik a vásárlást. esetleges további korlátozások esetén, amennyiben írásban kérik, meghosszabbítjuk ajánlataink érvényességi idejét és 100% garanciát vállalunk azok felhasználhatóságára.

Fontos ebben a kiemelten feszült időszakban, hogy kellő figyelmet fordítsunk a testünk, lelkünk, egészségünk "karbantartására", szükségünk van megfelelő lazításra és stresszoldásra, aminek kiváló módja a masszázs. Gondoskodj akár az egészséged megőrzéséről, vagy vásárold meg szeretteid számára a felüdülést.

Közeledik a Karácsony, és ezekben a nehéz hónapokban még lényegesebb, hogy örömöt okozzunk Szeretteinknek, éppen ezért szívből ajánlom szolgáltatásainkat, melyek ajándéknak is kiválóak!

Amennyiben nem lépnek életbe további szigorítások, úgy változatlanul várjuk a szépülni és relaxálni vágyókat kiemelten figyelve a megfelelő higiéniai előírásokra.

Cégvezetőként szeretném leszögezni azt, hogy ha a vírus még nagyobb megpróbáltatásokat is gördít elénk, akkor is teljes felkészültséggel, odafigyeléssel és odaadással fogunk reagálni, hogy még hosszú éveken keresztül megbízható társak legyünk az egészségre és szépségre vágyók számára.

Darmos Sándor
alapító, ügyvezető

 
 

Keresés