Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Intézkedések a COVID-19 ellen

Tisztelt Vendégünk!


A járványhelyzet harmadik hullámának bekövetkezése és a megbetegedések számának folyamatos növekedése miatt szükségesnek érzem, hogy néhány szót szóljak arról, hogyan is érinti vállalkozásunkat a COVID-19 vírus.
Cégünk, a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió 2006 óta szolgálja ki ügyfelei igényeit a lehető legmagasabb színvonalon, megszakítás nélkül és panaszmentesen. A 14 év alatt nagyon sok nehézségen keresztül mentünk, de soha egy percre sem zártunk be, minden esetben még erősebben, és még nagyobb hivatástudattal folytattuk a szépészeti és masszázs szolgáltatásainkat. 

Tekintve, hogy a jelenleg életbelépő korlátozás során szalonunk kénytelen az elkövetkező két hétre bezárni ajtaját szükségesnek tartom, hogy kiemeljem, már most készülünk az újranyitásra és továbbra is tárt karokkal várjuk a kedves Vendégeinket!

Ez idő alatt is bátorítjuk minden szépülni és lazítani vágyó vásárlónkat, hogy teljes nyugalommal vásárolják meg maguknak, vagy akár ajándékba magas minőségű szolgáltatásainkat, hiszen, mint a vállalat tulajdonosa 100% garanciát vállalok arra, hogy minden kezelést a hatályos lehetőségek szerint, de meg fogunk tartani.

Működésünk során ugyan számos alkalommal kellett nehézségekkel szembenéznünk, de hála kollégáink kitartó munkájának mindegyiket elhárítottuk, így az idén kirobbant koronavírus járvány sem okozott nagyobb problémákat tevékenységünkben.

Az általános előírásoknak megfelelően jártunk és járunk el a higiéniát illetően, így minden vendég előtt és után takarítjuk, fertőtlenítjük a szobát, illetve vendégenként a használati tárgyakat is cseréljük. Emellett folyamatosan szellőztetjük a szobákat és a teljes szalont, a közös helyiségekben rendszeresen takarítunk és fertőtlenítünk, így a kilincsek, korlátok és a kapcsolók is higiénikusak lesznek.

 

Szeretnék néhány szót mondani a maszkhasználatról is. A közösségi térben mindenki számára kötelező annak viselése, a masszázs szobákban a vendég már leveheti, de a masszőrön továbbra is fenn marad. Ezen felül pedig ha a vendég kéri, gumikesztyűben is történhet a masszázs. Természetesen rendelkezünk kijelölt fertőtlenítő állomással is, így hála Istennek március óta egy kollégánk, és egy vendégünk sem lett COVID-19 fertőzött.

Tettük ezt azért, hogy megfeleljünk annak az erkölcsrendnek, amit vállalkozásunk elindításakor megfogalmaztunk: magas színvonalon kiszolgálni vendégeink igényeit, hogy a következő alkalommal is szívesen lépjenek be szalonunkba.

Amennyiben további szigorítások lépnek életbe, abban az esetben sem kell aggódni azoknak, akik megveszik szolgáltatásainkat, vagy most tervezik a vásárlást. esetleges további korlátozások esetén, amennyiben írásban kérik, meghosszabbítjuk ajánlataink érvényességi idejét és 100% garanciát vállalunk azok felhasználhatóságára.

Fontos ebben a kiemelten feszült időszakban, hogy kellő figyelmet fordítsunk a testünk, lelkünk, egészségünk "karbantartására", szükségünk van megfelelő lazításra és stresszoldásra, aminek kiváló módja a masszázs. Gondoskodj akár az egészséged megőrzéséről, vagy vásárold meg szeretteid számára a felüdülést. Közeledik a Karácsony, és ezekben a nehéz hónapokban még lényegesebb, hogy örömöt okozzunk Szeretteinknek, éppen ezért szívből ajánlom szolgáltatásainkat, melyek ajándéknak is kiválóak!

Amennyiben nem lépnek életbe további szigorítások, úgy a nyitvatartási idő kivételével változatlanul várjuk a szépülni és relaxálni vágyókat kiemelten figyelve a megfelelő higiéniai előírásokra.

A Diamond Szépségszalon és Maszsázs Stúdióban is reagálnunk kellett az újabb korlátozásokra, így megváltoztattuk nyitvatartásunkat annak érdekében, hogy megfeleljünk a szabályoknak. Így szalonunk korábban nyit és hamarabb zár be, hogy megszokott színvonalon fogadhassa a szépülni vágyókat. A nyitvatartással kapcsolatos változásokról folyamatosan tájékoztatjuk vendégeinket weboldalunkon, Facebook oldalunkon, valamint hírlevélben is.

Cégvezetőként szeretném leszögezni azt, hogy ha a vírus harmadik hulláma még nagyobb megpróbáltatásokat is gördít elénk, akkor is teljes felkészültséggel, odafigyeléssel és odaadással fogunk reagálni, hogy még hosszú éveken keresztül megbízható társak legyünk az egészségre és szépségre vágyók számára.


Az érvényben lévő szigorítások miatt szalonunk 2021. március 8. és március 22. között zárva tart, ezt követően a korábbiak szerint 19:00 órakor bezár, emellett viszont 8:30-kor kinyitunk, hogy minden kedves vendégünk számára tudjunk biztosítani megfelelő időpontot!

Darmos Sándor
alapító, ügyvezető

 
 

Keresés