Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tégy az egészségedért télen is! Válaszd a szaunázást kiegészítő Himalájai sókristályt vagy mentolkristályt!

Tégy az egészségedért télen is! Válaszd a szaunázást kiegészítő Himalájai sókristályt vagy mentolkristályt!

Ha imádod az olyan kikapcsolódási lehetőségeket, melyek az egészségre is kedvező hatással vannak, biztosan tudod, hogy szaunázni mindenképp érdemes. A finn szauna egészségre ható pozitív tulajdonságait pedig ezennel fel is turbózhatod, hiszen nemrég érkezett szalonunkba Himalájai só és mentolkristály, mint szaunázást kiegészítő lehetőségek!

A szaunázásról általában

finn szauna segít a méregtelenítésben, rugalmassá teszi a bőrt, segít az ízületi és egyéb fájdalmak enyhítésében. A javasolt ideális finn szauna használati blokk egyszerre 15 perc, majd egy hideg vizes zuhanyzás, és egy kis pihenés következik. Ha megszáradt a bőr, ismét folytatódhat a szauna rituálé, melyet ezentúl só- vagy mentaterápiával dobhatsz fel. Ezen felül nagyon fontos, hogy mindenki a saját egészségügyi állapotának megfelelően használja a szaunát és mindenképpen pótolja az elvesztett folyadék mennyiségét, lehetőleg szénsavmentes ásványvíz formájában

Sóterápia

Himalája szaunasó, eukaliptusz és menta kivonatot egyaránt tartalmaz, segít beindítani majd felgyorsítani a méregtelenítési folyamatokat, beállítja a bőr optimális ph értékét, fokozza a szaunázás élményét. Akár közvetlenül a szauna köveire is lehet helyezni és feloldani vízzel, vagy szaunához használatos tálkában, a kályha fülé helyezve. A szaunázásodhoz kérhetsz egészen apró sókristályokat (ez tartalmazza az eukaliptusz, menta kivonatot), és nagyobb színtiszta sódarabokat is.

Mentaterápia

A mentolkristály intenzív, hűs, mentolos illatot áraszt a szaunában. Kellemesen élénkíti, frissíti a testet és a szellemet egyaránt. A szaunakályha fölé helyezett vízzel teli tálka segíti az egyenletes eloszlatását a mentolos illatnak. Ahogy a mentolkristályok feloldódnak a vízben, garantáljuk a hangulatod is egyre oldottabbá válik.

A teljesség kedvéért

Szaunázás után pedig biztosan jól esik a jacuzzi használata is. A jacuzzi vízének kellemes hőmérséklete ellazítja a testet, a víz látványa és bugyogása pedig oldja a stresszt. Nektek nincs más dolgotok, csak kényelmesen elhelyezkedni és élvezni a feltöltődést, wellness-programot.

Szánj magadra akár egy fél órát, órát a lazulás érdekében, és kapd vissza egészségben, jókedvben a többszörösét. Az igazán harmonikus szauna élményért kérj menta- vagy sókristályt is a szauna kályhája mellé, és élvezd a lazító-hűsítő-frissítő élményt, még 80-90 fokban is.

Keresés