Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com
Kiemelt

Különleges EXTRA hosszú Svéd- vagy Frissítő masszázs teljes testre

9.900 Ft129.000 Ft

Kezelendő testrész: hát, váll, nyak, mellkas (mell), arc, has, karok, popsi, lábak, talpak.

A masszázs az egész testre kiterjed, az izmok átmasszírozására irányul. A masszőr, simító, dörzsölő, rezegtető és ütögető mozdulatokkal frissíti, kondicionálja a testet. Csökkenti a fájdalmakat (hát, -derék és izomfájdalmak), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, lazítja a feszülő, görcsös izmokat.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A masszázs során könnyebben ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása.
Általában kevés mozgású, egészséges emberek számára ajánlom. Bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Lényege a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, masszázs, min. 1,5 órát vesz igénybe.

A masszázs során könnyebben ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása.

A simító, pumpáló mozdulatok hatására gyorsul a pangó nyirok elfolyása. Alazító, stresszoldó testmasszázst az aktuális állapothoz választottillóolajok (aromaterápia) használatával egészíthetjük ki.

Ezek hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energizáló, vitalizáló ereje. Az aromák a bőrön, orron, tüdőn át is hatnak. Elősegítik a természetes gyógyulási folyamatot. Erősítik az immunrendszert, javítják a hangulatunkat, és az érzelmi problémákat is kezelik.

A teljes masszázst hetente 2 esetleg 3 alkalommal végezhetjük.