Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Rólunk

Darmos Sándor ügyvezető

Darmos Sándor vagyok a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió vezetője.

2006-ban jutottam arra az elhatározásra, hogy megvalósítom a Diamond Szépségszalont. Az elképzelésem az volt, hogy a Vendégeknek szépség terén minden igényét kielégítsem, ezért a szépségipar legfőbb tevékenységei ma is megtalálhatók a szalonban – kozmetika – masszázs, finn szauna, jacuzzi és SPA méregtelenítés.

Természetesen mindezek sikeres működtetése csak úgy valósulhat meg, ha kedvező áron tudunk jó minőséget szolgáltatni Vendégeinknek.

 

Éppen ezért az a célom, hogy hozzáértő és szakmaszerető kollégákkal dolgozzak együtt

Akiket szívből tudok ajánlani minden kedves vendégnek

Nagyon nehéz napjainkban egy profi csapatot összehozni és összetartani, de úgy gondolom ez sikerült és büszke vagyok a jelenlegi kollégáimra és a munkáikra. Ezt bizonyítják a visszajelzések és az is, hogy Vendégeink elégedetten távoznak tőlünk és örömmel járnak vissza hozzánk.

Nyitvatartás: hétfő-szombat 10.00 - 21.00

Kedves Vendégeink kedvében szeretnénk járni a hosszú és rugalmas nyitvatartással hétköznap és hétvégén is, illetve minden szolgáltatásunkat előzetes megbeszélés alapján non-stop igénybe vehetitek. Azonban a nyitva tartási időn kívüli időpontokra legalább 4-5 nappal előre kell jelentkezni, valamint 8.000 Ft/fő felárral tudjuk vállalni!