Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ultratone alakformáló kezelések

Ár:
7.000 Ft (5.512 Ft + ÁFA)

Ezzel az egyedülálló és modern technológiával most minden nő és talán férfi álma is megvalósul, mivel az ultratone gépe hihetetlen eredményeket képes felmutatni plasztikai beavatkozás nélkül!

Bővebben »

Melyiket választod?:
Hány alkalommal?:
Menny.:db

Leírás

Mire jó az Ultratone?

Plasztikai sebészet nélküli arcfiatalítás, fogyasztás és narancsbőr kezelés, izomtónus fokozás, holisztikus fitnesz, méregtelenítés. Speciális programjai lehetővé teszik, hogy a nem, kor, fizikai adottságoknak megfelelően, személyre szabott kezelésekkel dolgozzunk.

A titok egy speciális, az emberi agy természetes jeléhez nagyon hasonló bio-elektromos impulzus, az úgynevezett Ultrawave® hullámforma, amely kizárólag az Ultratone szabadalma. Ez a kezelés optimalizált stimulációval dolgozza át a teljes szövetrendszert a felszíntől a mély izomalapokig, mely a nagyfokú hatékonyság és a hosszú távú eredmények biztosítéka.

Egyszerűen leírva a jövő technikai vívmánya, amely lehetővé teszi a bőr és izomzat regenerálódási felépülését természetesen módon, hiszen biostimulációról beszélünk! Nincs hatóanyag bevitel, nincs mellékhatás, csak szemmel látható fiatalodás és karcsúsodás, formálódás. Tartós és rendkívül hatásos eredményt nyújt.

Mit eredményez a kezelési kúra? Egyrészt már egy alkalom utáni látványos változást. A célnak megfelelően fogyás, körméret csökkenés a test bármilyen területén, narancsbőr csökkentést, izmosodás, izomtónus fokozás, szülés utáni medence és izomműködés helyreállítás, mellfeszesítés, arcfiatalítás, „integető” karizom fogyasztása, tartásjavítás, méregtelenítés, menstruációs görcsök és fájdalmak oldása – közben is alkalmazható. A kezeléseket egyénre és célnak megfelelően állítjuk össze!

Ezeket a kezeléseket hírességek, világsztárok, popcsillagok sokasága használja szépségük, vonzerejük és sikereik fenntartásában. Néhány példa erre Madonna, Gwyneth Paltrow, Shakira, Bódy Sylvi vagy Claudia Bahamón.

A kezelése nem alkalmazható, ha az alábbi egészségügyi okok valamelyik fennáll:

• Terhesség ideje alatt.
• Pacemaker esetén.
• Epilepszia fennállásánál.
• Nyílt seb, vagy friss sebészeti hegek területén.
• Daganatos megbetegedéseknél.
• Szív és vérkeringései rendellenességeknél (trombózis, érszűkület).
• Lázas állapotban.
• Bőrbetegségeknél.
• Anyajegyek területén.

Keresés