Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Masszázs

A masszázs a legjobb gyógyír a testnek és a léleknek, ezért minden korosztály számára melegen ajánlott, nemcsak akkor, amikor valami gond van, hanem megelőző jelleggel is. Ha álmatlanság gyötör, stresszes az életed, fáj a hátad, a fejed és a végtagjaid és nem érzed jól magad a bőrödben vagy egész egyszerűen csak elfáradtál, akkor a masszázs csodákat fog művelni veled.

Minden masszázs igény szerint kérhető más időtartamban, kombinációban is. Illetve a felsorolt páros masszázsokon kívül minden egyéni masszázs fajta kérhető páros verzióban is!

  • Egyéni masszázs páros verzióban árak: 2 x választott masszázs ára + 10% [egy 1.000 Ft-os egyéni masszázs páros verzióban 2.200 Ft]
  • Az árlistában szereplő páros masszázs árak két főre vonatkoznak összesen.
  • Bérletet kérésre többféle masszázsból is összeállítunk kedvezményesen.
  • Éjszakai és vasárnapi időpontokat előzetes időpont egyeztetés után tudunk vállalni 8.000 Ft/ fő felár ellenében.

SZÉP Kártyát ( OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya ) elfogadunk.

Tájékoztatunk, hogy a masszázs szolgáltatásainkra lefoglalt időponthoz képest késést nem tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatás időtartama a késés mértékével lerövidül.

Kérjük válassz a Neked tetsző kategóriák közül, melyeken belül megtalálod masszázs szolgáltatásainkat, így egyszerűen a kosárba helyezheted és megrendelheted.

A masszázsokhoz kiegészítő szolgáltatásokat is kérhetsz, melyeket ide kattintva találsz meg: Kiegészítő szolgáltatások