Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Keleti mámor – WASABI illóolajos páros masszázs

19.600 Ft183.600 Ft

Odáig vagytok a keleties, fűszeres, markánsabb ételekért, a keleti kultúráért vagy csak úgy általában az életmódjukért? Akkor itt egy kiváló alkalom arra, hogy egy igazi keleties, immunerősítő masszázst próbáljatok ki: a Diamond Masszázs Stúdióba megérkezett a WASABI illóolajos páros masszázs, az ehhez használt olaj immunerősítő hatása mellett kiváló gyulladáscsökkentő is egyben!

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Édes, fűszeres páros keleti mámor!

Ha kipróbálnátok valami újdonságot, akkor gyertek el a Diamond Masszázs Stúdióba, ugyanis most egy hihetetlen újdonsággal rukkoltunk elő! 

Relaxáljatok svédmasszázs jellegű, WASABI illóolajos masszázs kezeléssel, amely aktívan járul hozzá a testi-lelki kényeztetésedhez. A masszázs nem csak pároknak kiváló! 

A svédmasszázs teljes testen (nyak, vállak, hát, lábak kerülnek átdolgozásra) oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulhatnak, és nem nyomják a továbbiakban az ízületeket, kiváltva azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet is, valamint a keringés gyorsításával elűzi a fáradságot és a stresszt is!

A WASABI – illóolajos páros masszázsunk alapja

A wasabi vagy más néven japán torma egy Japánból származó növény, ami ma már nálunk, Európában is fellelhető, igaz, a legtöbb itthon kapható készítményt mustárporral dúsítják, mivel csak Japánban honos. Évezredek óta használják nyers halas ételekhez fertőtlenítő hatása miatt. A régi időkben még nem voltak olyan higiénés viszonyok, mint ma, így kihasználták a torma hatásait. Az emésztésre is nagyon jó hatással van, ajánlatos fogyasztása, azonban a szépségipar, a kozmetika és a masszőrök is igen hamar felfedezték maguknak, így ma már különleges masszázs olajakat is készítenek belőle, legtöbbször argánolajjal párosítva.

Ez az unisex, friss, markáns illatú masszázsolaj, azoknak akik szeretnének egy kellemesen édeskés, de frissítően markáns, fűszeres újdonságot kipróbálni! Emellett persze immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatása van!