Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Téli fűszervarázs – Szilvás-gyömbéres páros masszázs

18.100 Ft169.800 Ft

Ugye, milyen jó a téli hideg estéket odabent átélni, a kandalló melege előtt ülve, pároddal összebújva, egy kellemesen melengető forralt bort vagy egy csésze teát kortyolgatva? Éljétek át a tél varázsát most a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió jóvoltából! Egy igazán télies, szilvás-gyömbéres illatokkal dúsított, illóolajos masszázst kínálunk most nektek. Válasszatok, mennyi ideig élveznétek a téli fűszeres illatok kényeztetését és érezzétek saját bőrötökön a tél csodáját!

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Éljétek át egy igazán télies, illóolajos páros masszázs kényeztető perceit!

A Diamond Masszázs Stúdió ajánlata révén most egy valódi felfrissítő kikapcsolódásban lehet részetek! Ha már túl sok a napi stressz, itt is fáj meg ott is fáj, akkor éppen itt az ideje a lazításnak, nemde?

svédmasszázs teljes testen (nyak, vállak, hát, lábak kerülnek átdolgozásra) oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulhatnak, és nem nyomják a továbbiakban az ízületeket, kiváltva azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet is, valamint a keringés gyorsításával elűzi a fáradságot és a stresszt is!

A szilva-és gyömbér kombinációja igazi téli, fűszeresen zamatos illóolajos páros masszázsban egyesül.

Mit is rejt számotokra ez az illatkavalkád?

gyömbér fűszernövényként ismert, de használata nemcsak a konyhában, hanem a testápolásban is kezd elterjedni. Fűszeres, könnyed illata felfrissíti a testet és lelket, így garantáltan jobb közérzetet biztosít a masszázs után. Ez a trópusi növény rendkívül gazdag gyógynövénynek számít, de nemcsak elfogyasztva, hanem a testápolásban is tapasztalhatjuk jótékony hatásait. Görcsoldó és fájdalomcsökkentő, emésztésjavító, ízületi gyulladásokra is rendkívül hasznos. Megfázásokra, meghűlés kezelésére is eredményesen alkalmazható. Vérkeringés javító, gyulladáscsökkentő.

szilva megvédi és táplálja a bőrt, csökkenti a szárazságot és a bőrhámlást. A masszázsolaj E-vitamin tartalma segít a kötőszövetek regenerálódásában, javítja a bőr struktúráját.

Érezzétek saját bőrötökön ennek az illóolajos páros masszázs kezelésnek minden kényeztető pillanatát, melyet hosszú ideig biztosan nem feledtek majd!