Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Rózsás és édes fügés páros masszázs

28.600 Ft57.000 Ft

A rózsás és fügés páros masszázs olyan egzotikus és édes, akár egy álomsziget. 90 percnyi érzéki kényeztetés vár fáradt testetekre egy különleges páros masszázs formájában! Lepjétek meg magatokat az élménnyel vagy ajándékozzátok meg szüleiteket, barátaikat az alkalommal! Lazítsatok és élvezzétek, ahogy a lágy rózsa és édes füge illóolaj kalandra csábítja a képzeletet! A páros masszázs lényege. hogy egy szobában, két külön masszázságyon fekszetek majd, miközben két női masszőr harmóniában és egy időben dolgozik. Így a párok közösen részesülnek a masszázs felejthetetlen élményében és a csodálatos felfrissülésben.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Kedveled az egzotikus masszázsokat? Akkor a rózsás és édes fügés páros masszázs neked lett kitalálva!

A masszázs alatt felfrissült bőr szomjas, várja az új csodákat, és ez nem is marad el. Hiszen megkapja mindazon tápanyagokat, ami az olajban megtalálható, hogy csillapítsák szomját. Az édes és virágos illat segít titeket a teljes ellazulásban, miközben a profi masszőr kezek biztosítják izmaid teljes regenerációját.

A rózsaolaj az egyik legtisztább illóolaj, amely a könnyű, késő nyári rózsakertek illatát hozza el a képzeletedbe. A füge édes és gyümölcsös illatával megfűszerezi a hangulatot, segít ellazulni és a képzeletet egy egzotikus tájra vinni. Ez a páros masszázs egy igazi wellness élménnyel ér fel, hiszen elhozza a képzeletetekbe egy egzotikus varázs hangulatot, miközben testetek kellemes pihen, ellazul.

Az egzotikus masszázs illóolaj illata beteríti a szobát, amely hangulatos, gyertyafényes, romantikus, így nem kell aggódnod a hangulat miatt. Mi erről gondoskodunk, így igazi meglepetést szerezhetsz a párodnak, vagy az ajándékozottnak. Barátnők, anyja-lánya, testvérek is bátran eljöhetnek a masszázsra!