Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Páros masszázs a mesés Kelet bűvöletében

30.000 Ft281.500 Ft

A kelet bűvöletében! Pár ezer éver a keleti bölcsek birtokában volt a relaxáció és ellazulás tudománya, manapság már a masszőrök őrzik ezt a titkot. Ebből kaphattok ízelítőt egy revitalizáló páros masszázs formájában a Diamond Masszázs Stúdióban. Pihenésetekről a mesés Kelet minden esszenciáját magában rejtő illóolaj gondoskodik. Lazuljatok el együtt profik kezei között!

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A kelet bűvöletében illóolajos páros masszázzsal

A keleti bölcsek tökéletesen értettek ahhoz, hogy hogyan hozzák harmóniába a yint és a yangot, a jót és a rosszat. A stresszt abszolút elkerülték az életükben, melynek az egyik módja a folyamatos masszázsterápia volt. Élvezd Te is az ókori kelet ránk hagyományozott ajándékát, és vegyél részt pároddal egy felfrissítő, relaxáló páros masszázson!

Maximális kényeztetés páros masszázzsal

A keletiek évezredeken keresztül fejlesztették ki és tökéletesítették azokat a módszereket, amiket mind a mai napig használnak gyógyításra és kényeztetésre. Ennyi ember pozitív tapasztalata nem tévedhet! Éljétek át azt a kényeztetést, amit régen a császári család élvezhetett csak. A természetes összetevőkből készült masszázsolaj olyan páratlan illatélményt biztosít, hogy becsukott szemmel érzitek a keleti virágok illatát! Ebből kaphattok most egy kis ízelítőt egy remek páros masszázs formájában, annyiszor és olyan hosszúságban, ahogy ti szeretnétek.

Milyen hatásai vannak a masszázsnak?

Biztosan elhiszed, hogy belemasszírozva bőrödbe milyen pozitív eredményeket produkálhat. A keleti bűvölet olaj, melyet a masszőr használ, nem csupán selymesen érzékivé teszi tested, de számos más pozitív hatással is van a szervezetedre. A masszázs segítségével az letapadt izmaitokat és szalagjaitokat helyreigazítják, mintha újjászülettetek volna!