Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Narancs-fahéjas páros masszázs

13.900 Ft130.600 Ft

Kapcsolódjatok ki mindketten a páros masszázs kezelések édenében! Helyezkedjetek el kényelmesen pároddal egymás mellett két külön masszázságyon és élvezzétek, ahogyan a narancs és a fahéj kellemes aromái átjárják testeteket. Ennél hangulatosabb és frissítőbb pihenést el sem tudtok képzelni, ugye?  Hangolódjatok rá testben és lélekben is a jóleső simító mozdulatokra! 90 percnyi relaxálás, ami jár nektek!

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Narancs-fahéjas páros masszázs: mámorító illatzuhatag egész testeteken!

Sokszor másra sem vágysz, csak egy kiadós alvásra, mikor fáradtan hazatérsz munkából, vagy befejezed a házimunkát. Pedig van jobb módszer is, hogy tested-lelked visszazökkenjen a normál kerékvágásba! Próbáljátok ki az illóolajos páros masszázs erejét, s higgyétek el, nem bánjátok meg!

A kellemes citrusos aroma, az édes fűszer kombinációja segíti az elménket kellemes hangulatba hozni. Felidézhetjük a kellemes családi estéket, vagy éppen a pihenéssel töltött, csak magunkra szánt időt. Bármelyik emlék is villan fel bennünk, garantáltan kellemes lazulást fog eredményezni.

A relaxációs páros masszázs segít oldani a befeszült izmokat, görcsöket. Csökkenti a hát, nyak, váll és egyéb testi fájdalmakat. Serkenti a vér-és nyirokkeringést, segíti a szervezet öngyógyító képességét, regenerációját és méregtelenítését. Nem mellékes, hogy a masszázs oldja a stresszt, így bármilyen okból is feszültek lennénk, ezt elfeledheted a masszázzsal.

Jó hír, hogy ez a masszázs 2 fő részére szól, hiszen páros masszázs kezelésről van szó. Így bárkivel eljöhetsz a masszázsra, vagy add ajándékba szüleidnek, barátaidnak, akik garantáltan örülni fognak egy kis ellazulásnak.

A narancs és fahéj masszázsolaj javíthatja a testfelszín vérellátását, ezért a narancsbőr (cellulitis) gyógyulását is előmozdíthatja. A narancsolaj visszaadja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát, és növelheti a verítékezést, így támogathatja a mérgező anyagok eltávolítását a tisztátalan vagy lassú anyagcseréjű bőrből.