Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Páros masszázs marokkói fűszerekkel

17.600 Ft165.200 Ft

Hangulatos, halk zene, különleges marokkói fűszerek illatkavalkádja és jóleső simítások – ezek jellemzik legjobban a Diamond Szépségszalon legújabb páros masszázsát. A kényeztető kezelés esszenciáját az jelenti, hogy a páros masszázs alatt a pár egy szobában, két külön kezelőágyon de egymás mellett fekszik, mialatt a két masszőr harmóniában, egy időben dolgozik. Így a párok közösen részesülnek a masszázs felejthetetlen élményében és a csodálatos felfrissülésben.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Páros masszázs marokkói fűszerekkel

A pihentető masszázsok otthona Titeket vár! Látogassatok el a Diamond Szépségszalonba, ahol mindig kipróbálhatjátok a legújabb masszázs különlegességeket. Páros masszázsaink pedig mindkettőtöknek egyszerre nyújtanak felejthetetlen kikapcsolódást.

Ismerjétek meg a különleges marokkói fűszereket elegyítő olajjal végzett páros masszázs kezelésünket, amelyet jó szívvel ajánlunk nektek, ha kedvelitek az egzotikus illatok kavalkádját.

Mi vár rátok?

A páros masszázshoz olyan illóolajat használnak, ami nagyszerű elegye a fűszeres és édes illatoknak. Az olajat a kókusz és a kukoricacsíra mellett argánolaj is dúsítja a kellő hatás elérésének érdekében. Ezt az egyedi olajat kombinálják egy teljes testes svédmasszázzsal, ez a kettő együtt pedig olyan élményt nyújt nektek, amit jó ideig nem feledtek el. Másként szólva, a páros masszázs közben és után úgy érzitek majd, hogy körülleng titeket Észak-Afrika misztikuma. A folyamatos halk, nyugtató, keleties zene is hozzájárul a hangulat fokozásához, gondoskodva a tökéletes relaxációról.

Így már nem meglepő, ha a páros masszázs eredményeként testben-lélekben újjászületve keltek fel mindketten a masszázságyról. Fáradt izmaitok és az ízületek is megszabadulnak a görcsös fájdalmaktól és az elme is új erőre kap. Amit mondanunk sem kell, a tápanyagokban bővelkedő illóolaj a bőrötökről is jótékonyan gondoskodik. Ezt a hatást ráadásul hosszú időn keresztül élvezhetitek majd.