Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Levendulás páros masszázs

14.000 Ft131.600 Ft

Kedveled azokat a masszázsokat, amik nem csak a testnek okoznak kellemes bizsergést a simogató mozdulatokkal, hanem a bőrre is jótékony hatással vannak? A levendulás páros masszázs pont ilyen és pont ezért közkedvelt a hozzánk ellátogató vendégek körében. Szabaduljatok meg a kínzó fájdalmaktól, adjátok át magatokat a teljes ellazulás mennyei élményének! A páros masszázs során egymás mellett, két külön masszázságyon fekszetek majd, miközben a két masszőr harmóniában, egy időben dolgozik.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A gyógyítás új dimenziója: levendulás páros masszázs

Az aromaterápiás masszázst szokás a keleti és a nyugati gyógymód találkozásának is nevezni, hiszen magába foglalja a nyugati masszázstechnikákat és az illat- és illóolaj terápia ősi tudományát is. Az illóanyagok a masszázs hatására megnyílt pórusokon keresztül szinte az idegrendszerig hatolnak.

A levendulás páros masszázs nyugtató, lazító, méregtelenítő is egyben. A különböző illóolajokkal pedig különböző hatást érünk el. Akár nyugtató, akár frissítőre vágyunk, mindenre van egy természet adta kincs.

A levendula olaj enyhíti az izomfájdalmakat és az izomgörcsöket, segíti a horzsolások, zúzódások gyógyulását. Megnyugtatja a gyulladásos bőrt. Sokféle gyermekbetegség kezelésére alkalmas, enyhén és kíméletesen gyógyít. Használatát ajánljuk a bőrproblémák leküzdésére, de relaxációhoz is nagyon alkalmas.

Gyertek és próbáljátok ki a levendulás páros masszázs kezelést most a saját bőrötökön! Ha szeretnétek, hogy családtagjaitok, barátaitok is átéljék a jótékony olaj és a simító fogások élményét, adjátok ajándékba az alkalmat!