Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

EXTRA hosszú különleges svéd vagy frissítő páros masszázs – szinkronmasszázs

19.600 Ft153.500 Ft

A masszázs szobában a pár két külön kezelőágyon de egymás mellett fekszik, és a két masszőr harmóniában, egy időben dolgozik.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A pihenés legjava: extra hosszú páros masszázs

Te mit vársz el egy masszázstól? Ugye neked is jól esik az az idő, amit saját magadra fordítasz, amikor csak magaddal törődsz? Keltsd új életre fáradt szervezeted, miközben a lelked is újra mosolyogni fog! Nálunk ráadásul a pároddal együtt frissülhettek fel és szabadulhattok meg a titeket napi rendszerességgel érő stressztől. Ebben az extra hosszú különleges svéd vagy frissítő páros masszázs lesz a segítségetekre!

Ez a legalább 90 perces masszázs már csak az időtartamánál fogva is lehetővé teszi a masszőrnek, hogy az egész testet minél jobban átdolgozza.

Miért jó ez nektek?

A masszázs közismert áldásos hatásainak köszönhetően a megfáradt izmokban felpezsdül a vérkeringés és javul a nyirokkeringés. Ez az extra hosszú páros masszázs kifejezetten ajánlott az ülőmunkát végzőknek, akik szinte egész nap a kényelmes, de egészségügyi szempontból nem megfelelő irodai székben ülnek. Éppen ezért a masszázs során nagyobb teret kap a kritikus területek kezelése, mint például a nyak, a hát és a vállak. Az erősebb és simogató mozdulatok eredményeképpen a fáradt testrészek teljesen felfrissülnek.

Természetesen minden testrészre nagyobb hangsúly helyezünk, hiszen az egész testet át kell masszírozni, ahhoz, hogy teljesen ellazuljon minden porcikátok. Hatására a szervezetben jobb lesz a vérkeringés, ezáltal az oxigén ellátás, sejt szinten is. A nyirokkeringés felgyorsul, több méreganyag távozik a testből. Javulnak a test anyagcsere funkciói is.

Miért érzed magad fáradtnak egy masszázs után?

Ti is biztosan éreztétek már a masszázs után, hogy testetek még fáradtabb lett. Ezt általában a vérnyomás csökkenése okozza. A kezelés végeztével az egész test lenyugszik, oldódik a stressz és sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk. A masszázsra rendszeresen járók a kezelés számos élettani hatását tapasztalhatják: csökkennek a migrénes fejfájásai, jobban alszik, sokkal gyorsabban regenerálódik, de a mindennapokra is kiterjed, ugyanis, aki 2-3 hetente masszíroztat, az jobban teljesít szellemileg, energikusabb és kiegyensúlyozottabb lesz a mindennapokban.

Milyen olajokat használunk?

A masszázshoz használt illóolajok mindegyike kellemesen fellazítja befeszült izmokat. A kókuszolaj rendkívül jól ápolja a bőrt, feltölti tápanyagokkal, rugalmasabbá teszi. A levendula nyugtató hatású a testre és a lélekre, így javasolt a fájós izmokra, idegesség ellen. A narancsos olaj üde illatával büszkélkedhet, hölgyeknél anti-cellulit hatását is megmutatja, rugalmassá teszi a bőrt. Az aloe vera egy természetes növényi olaj, illatmentes, nem tartalmaz adalék anyagokat, így akár az érzékeny bőrűek is bátran kérhetik.

Párod társaságában csak úgy repül az idő, miközben a páros masszázs eredményeképp tökéletesen regenerálódtok és egy kellemes élménnyel gazdagodtok!