Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Csokoládés és vörös áfonyás masszázs – az érzékek és bőrünk kényeztetése felsőfokon

30.000 Ft60.000 Ft

Kóstoljatok bele egy igazán illatgazdag masszázs specialitásba, ahol nagy hangsúlyt kapnak az érzékek! A csokoládés és vörös áfonyás páros masszázs azt az élményt nyújtja nektek, amelynek hatására felszabadulnak a testben a boldogsághormonok és a fáradtság után újra energiával telik meg. Romantika, csokoládé, áfonya – minden, ami egy páros meglepetéshez kell! A páros masszázs lényege, hogy a szobában a pár egymás mellett két külön kezelőágyon fekszik, és a két női masszőr harmóniában, egy időben dolgozik.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Csokoládés és vörös áfonyás páros masszázs – az érzékek és bőrünk kényeztetése felsőfokon

Most ünneplitek az évfordulót vagy csak egy különleges élményre vágytok? Itt az alkalom, amelynek hatására garantáltan ellazultok, feltöltődtök és kellemes élménnyel gazdagodtok.

Kényeztessétek érzékeiteket a páros masszázs varázslatos pillanatai közben! A csokoládé rendkívül gazdag tápanyagokban és antioxidánsokban, ezáltal varázsolva selymessé bőrötöket! A csokoládé finom illata elindítja az endorfin hormon termelését az agyunkban, így könnyebben oldja a feszültséget. A vörös áfonya pedig A, C és E vitaminban bővelkedik, ami a bőr és szépségápoláshoz is elengedhetetlen. A masszázsról köztudott, hogy serkenti a vérkeringést, javítja a sejtek oxigén és tápanyag ellátását, oldja a görcsöket az izmokban. Itt most egy órás relaxálásban lesz részetek, ahol elfelejtitek a stresszt, az összes gondot.

A finom relaxációs páros masszázs segít titeket abban, hogy testileg és lelkileg is ellazuljatok! Eközben bőrötök a megfelelő ápolást kapja felsőfokon. Nincs más, csak lágy zene, finom csokoládés illat, könnyed, gyümölcsös – áfonyás illattal keveredve!  Romantika, gyertyák, pihenés – ezek adják a legteljesebb kikapcsolódást, amely csak rólatok szól. Használjátok ki, hiszen egy wellness élményért manapság már nem kell messze elutaznotok. A Diamond Masszázs Stúdió exkluzív környezetben, profi masszőrökkel vár, rugalmas nyitva tartással.