Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

“Csillagok könnye” GYÉMÁNT kényeztető masszázs

50.000 Ft315.000 Ft

A legluxusabb masszázskényeztetés pároknak, ami gyémánt kategóriás a masszázsok körében.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Választható masszázsfajták – elixír, csokoládés, mézes,só, fahéj, lótusz, arany, olíva vagy mandulaolajos. Ezt a masszázs fajtát azoknak ajánljuk,akik szeretnének teljesen kikapcsolódni, ellazulni, amellett, hogy testüket és lelküket kényeztetik. Ha eljöttök párban (Szerelmeddel, barátoddal, anyukáddal, bárkivel…) úgy fogjátok érezni magatokat, mintha egy wellness hétvégét töltöttetek volna el. Ez a kényeztetés elegendő ahhoz, hogy teljesen ellazítsuk az összes izmotokat tetőtől-talpig. Az ínyenceknek a deluxe kényeztető masszázsokat ajánljuk.

Úgy fogjátok érezni magatokat a gyertyafényes rózsaszirmok között feküdve, mintha a csillagos ég alatt, egzotikus helyen, egy kellemes hétvégi pihenésen és kényeztetésen lennétek. A masszázs közben pezsgővel, gyümölcsökkel és finom édességekkel kedveskedünk Nektek.

Mindenkinek ajánljuk, aki időhiány miatt nem tud elmenni hosszú hétvégére kikapcsolódni, mégis szeretné kettesben kipihenni magát, közben felfrissülni és extra kényeztető élményben részt venni.