Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Alma és fahéj – frissítő páros masszázs

13.400 Ft126.000 Ft

Vannak illatok, amelyek különösen kellemes emlékeket ébresztenek bennünk és mindig tudjuk őket valamilyen konkrét helyhez vagy eseményhez kötni őket. Egy páros masszázs pedig pont ideális alkalmat teremt egy ilyen közös nosztalgiázásra. Az alma és a fahéj mámorító illatkavalkádot és bensőséges hangulatot teremt, miközben ti csak feküdtök a két egymás mellett lévő masszázságyon és elméteket pihenő módba kapcsolva átengeditek testeteket a legteljesebb felfrissülés élményének. A jótékony olaj és a simító mozdulatok és a halk zene teszik ezt a páros masszázs kezelést olyan élménnyé, amelyet minél többször újra át akartok majd élni.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Páros masszázs almával és fahéjjal, a felfrissülés jegyében

Igazán bensőséges hangulatban szeretnétek átélni a páros masszázs simító-dörzsölő mozdulatait?

Próbáljátok ki az almás-fahéjas illóolajjal feldobott páros masszázs kezelést, melynek minden percét élvezni fogjátok és melynek végén azt kívánjátok majd: bárcsak tovább folytatódna és soha ne érne véget!

Milyen is az illóolajterápia?

Az illóolajterápia, vagyis aromaterápia a természet csodás élőlényeinek, a növényeknek az esszenciáját, de akár azt is nyugodtan mondhatjuk: a lelkét használja fel, hasznosítja különböző kezelési formák során, mint pl. az illóolajos fürdő, borogatás, inhalálás, bedörzsölés és a masszázs. A módszer nem új keletű, az ember ősidők fogva alkalmazza ezeket a finoman dolgozó, de annál hatékonyabb technikákat egészségének megőrzése illetve helyreállítása céljából.

Az illóolajok rendkívül erőteljes gyógyhatású anyagok, melyek jó néhány testi és lelki tünet, probléma esetén hasznosíthatóak. Alapvetően fertőzésgátló hatással bírnak és sokuk rendelkezik baktériumölő, vírusölő, fájdalomcsillapító, görcsoldó, gombaölő, antidepresszáns, lazító, lelkileg felemelő, stresszoldó ill. immunerősítő hatással.

Várandósoknak is tökéletes választás, gondosan megválasztott olajokkal, a megfelelő hígításban. Az illatok alkalmazása a masszázs során felerősíti a masszázs eredendően is jótékony hatásait. Az illóolajok a bőrön keresztül bekerülve a véráramba kapcsolatba kerülnek a szervezettel, s mind fiziológiásan, mind pszichésen hatást gyakorolnak ránk.

Milyen olajat használnak ehhez a páros masszázs kezeléshez?

Szőlőmag- és kukoricacsíra olaj tartalmának köszönhetően segít a bőr feszességének és természetes nedvességtartalmának megőrzésében, a sebek gyógyulásában. Nagy százalékban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, emellett tartalmaz E és C-vitamint, valamint Béta-karotint, visszaadja a bőr simaságát, rugalmasságát, megelőzi korai öregedését. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, vízhiányos bőr ápolására.

Éljétek át mindketten, milyen érzés az, amikor egymás mellett fekve élitek át a páros masszázs testet-lelket megújító mozdulatait! Ez az élmény minden porcikátoknak felüdülés lesz és minél hamarabb visszakívánkoztok majd!

A Diamond Szépségszalonban nyugodt, családias hangulatban adhatjátok át magatokat a pihenésnek! Ajándékozzátok meg magatokat vagy szeretteiteket ezzel a különleges alkalommal, biztosan nem bánjátok meg!