Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Hát- és arcmasszázs

4.600 Ft108.000 Ft

Stressz oldás, migrénes fejfájás, látásjavítás, számítógép használóknak betegségek javítása, ránctalanító. Izomgörcsöket, csomókat, blokkokat kimasszírozzuka háton. Kiválóan alkalmas stresszes életet élő emberek számára, akik gyakran szenvednek hát, derék és fejfájásban.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hát- és arcmasszázsAz arcmasszázs gyógyításra a szépség és a fiatalság, a jó kondíció megőrzésére és a közérzet javítására és a stressz csökkentésére is alkalmas. A hátmasszázs pedig kiválóan alkalmas stresszes életet élő emberek számára, akik gyakran szenvednek hát vagy derék fájdalmakban.

A masszőr kifejezetten erre a két testrészre koncentrál. Olajjal jól átdolgozza az egész hátat, kimasszírozza az izomgörcsöket, csomókat, blokkokat.

Míg a történelem során évezredeken át az emberek s a társadalom életében a test és a nehéz fizikai munka volt a döntő, addig az utóbbi évtizedekben a tudati tevékenység az arc és a fej egyre nagyobb szerepet kap.

Hát- és arcmasszázsAz arcmasszázs pihentet, lazít, megnyugtat, fokozza a szellemi képességeket, rendszeres alkalmazásával igen jó hatások érhetők el.