Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Arc- és fejmasszázs

2.900 Ft68.000 Ft

Gyógyításra, betegség megelőzésre és utókezelésre, a szépség és a fiatalság, a jó kondíció megőrzésére és a közérzet javítására és a stressz csökkentésére is alkalmas.

Pihentet, lazít, megnyugtat, fokozza a szellemi képességeket, rendszeres alkalmazásával igen jó hatások érhetők el. A kezelés fájdalommentes, mi több: rendkívül kellemes érzés.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Arc- és fejmasszázsArc- és fejmasszázs

Az arc- és fejmasszázs gyógyításra, betegség megelőzésre és utókezelésre, a szépség és a fiatalság, a jó kondíció megőrzésére és a közérzet javítására és a stressz csökkentésére is alkalmas.

Miért éppen fejmasszázs?

Míg a történelem során évezredeken át az emberek s a társadalom életében a test és a nehéz fizikai munka volt a döntő, addig az utóbbi évtizedekben a tudati tevékenység és a fej egyre nagyobb szerepet kap.

A masszázsok máig is döntően a testtel, s nem kiemelten a fejjel foglalkoznak.

Mi is az a fejmasszázs?

Önálló terápiás eljárásként alkalmazható nem csak a fej, de távolható módszerként a test egészének reflexológiai és akupresszúrás kezelésére is.

Mire jó a fejmasszázs?

Gyógyításra, betegség megelőzésre és utókezelésre, a szépség és a fiatalság, a jó kondíció megőrzésére és a közérzet javítására és a stressz csökkentésére is alkalmas.

Pihentet, lazít, megnyugtat, fokozza a szellemi képességeket, rendszeres alkalmazásával igen jó hatások érhetők el.

Milyen érzés?

A kezelés fájdalommentes, mi több: rendkívül kellemes érzés. Stressz oldás, migrénes fejfájás, látásjavítás, számítógép használóknak betegségek javítása, ránctalanító.