Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Irodai masszázs

4.000 Ft112.200 Ft

Az irodai masszázs olyan kis időigényű masszázs módszer, amely képes a túlzottan igénybevett testrészeket felfrissíteni, a rossz vagy elégtelen keringésű testrészekben pedig vérbőséget okozni.

Rakd a kosárba és kérj hozzá kiegészítő szolgáltatást: Kiegészítő szolgáltatások

Kiszállási díj Budapest területén 5000 Ft/ alkalom. Vidéken megbeszélés alapján.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Irodai masszázsA helytelen testtartás, a munkahelyi stressz következtében megfeszülnek a nyak- és vállizmok. Később ezek a problémák migrénes fejfájást, ingerültséget, tolerancia gyengülését és hátfájást okozhatnak. A folyamat megállítására a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer az irodai masszázs.

Az irodai masszázs a legjobb stressz oldó szolgáltatás, ami a munkahelyeken megoldható! Felhasznált anyagok, kozmetikai szerek: a kezelés jellege miatt nem használunk krémet, a masszázs ruhán keresztül történik.

A helytelen testtartás, a munkahelyi stressz következtében megfeszülnek a nyak- és vállizmok. Később ezek a problémák migrénes fejfájást, ingerültséget, tolerancia képesség gyengülését és hátfájást okozhatnak.

A folyamat megállítására a leggyorsabb és leghatékonyabbmódszer az irodai masszázs. Az irodai masszázs olyan, rövid ideig tartó módszer, amely képes a túlzottan igénybevett testrészeket felfrissíteni, a rossz, vagy elégtelen keringésű testrészekben pedig vérbőséget okozni.

Az irodai munka során igénybevett izomcsoportokat ellazítja, javítja az általános közérzetet, felgyorsítja a vérkeringést, ezzel növeli a stressz tűrő és koncentráló képességet is.