Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Masszázs és szépség ajándékutalvány

5.000 Ft50.000 Ft

Adj egyedi ajándékot annak, aki fontos számodra! Tedd személyessé rövid üzenettel minden alkalomhoz illő ajándékutalványunkat, ami rendkívül praktikus, hiszen a megajándékozott a kártya értékéig bármilyen masszázs, kozmetikai és szépség szolgáltatásra felhasználhatja azt a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió ajándékutalványa tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik minden alkalommal sokrétűen felhasználható meglepetéssel megörvendeztetni szeretteiket, de akár azoknak is, akik nem biztosak abban, hogy a leendő megajándékozott masszázsnak vagy szépségápolási szolgáltatásnak örülne-e jobban. Az ajándékutalvány értékétől függően bármire felhasználható a Szalonban, így a megajándékozott maga döntheti el, hogy mire szeretné felhasználni azt.

A megajándékozni kívánt személy kozmetikai vagy éppen alakformáló kezelésekre vágyik? Egy masszázsnak örülne vagy rögtön egy masszázs bérletnek? Esetleg mással is szívesen megosztaná a masszázs örömét egy kényeztető páros wellness est formájában? Az ajándékutalvánnyal elég lesz, ha ezekre a kérdésekre a megajándékozott tudja a választ.

Ráadásul Szalonunk exkluzív utalványa már az ajándékozás pillanatát is emlékezetessé varázsolja, hiszen kinyomtatva, személyes üzenettel ellátva adhatjuk át annak, aki fontos a szívünknek.