Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Masszázs és szépség ajándékutalvány

Masszázs és szépség ajándékutalvány

5.000 Ft50.000 Ft

Adj egyedi ajándékot annak, aki fontos számodra! Tedd személyessé rövid üzenettel minden alkalomhoz illő ajándékutalványunkat, ami rendkívül praktikus, hiszen a megajándékozott a kártya értékéig bármilyen masszázs, kozmetikai és szépség szolgáltatásra felhasználhatja azt a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió ajándékutalványa tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik minden alkalommal sokrétűen felhasználható meglepetéssel megörvendeztetni szeretteiket, de akár azoknak is, akik nem biztosak abban, hogy a leendő megajándékozott masszázsnak vagy szépségápolási szolgáltatásnak örülne-e jobban. Az ajándékutalvány értékétől függően bármire felhasználható a Szalonban, így a megajándékozott maga döntheti el, hogy mire szeretné felhasználni azt.

A megajándékozni kívánt személy kozmetikai vagy éppen alakformáló kezelésekre vágyik? Egy masszázsnak örülne vagy rögtön egy masszázs bérletnek? Esetleg mással is szívesen megosztaná a masszázs örömét egy kényeztető páros wellness est formájában? Az ajándékutalvánnyal elég lesz, ha ezekre a kérdésekre a megajándékozott tudja a választ.

Ráadásul Szalonunk exkluzív utalványa már az ajándékozás pillanatát is emlékezetessé varázsolja, hiszen kinyomtatva, személyes üzenettel ellátva adhatjuk át annak, aki fontos a szívünknek.