Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szempillalifting

Ár:
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)

Szeretnéd természetes módon kihangsúlyozni a szemeidet és nem tudod vagy nem akarod igénybe venni a műszempillákat? A szempillalifting tökéletes megoldást kínál, hogy a saját pilláid segítségével érd el a lehengerlő hatást!

Bővebben »

Menny.:db

Leírás

Szempillalifting a megbízható megoldás!

szempillalifting egy olyan kozmetikai eljárás, amely segítségével tartósan göndöríttetheted be a saját szempilláidat, ezáltal hangsúlyosabbá és látványosabbá válik a tekinteted, mindezt mű pillák és ragasztó nélkül. Ebből kifolyólag arcod megőrzi a természetes szépségét és még csak idegen anyagokkal sem találkozik a bőröd, tehát kifejezetten bőrbarát eljárás mód, ami megoldást kínál az érzékeny bőrű vendégeink számára is.

A kozmetikai eljárás rendkívül látványos eredményt mutat és hosszan tartó, 5-8 hetes hatásával napjaink egyik legnépszerűbb szépségápolási trendje. Megkímél, hogy a pillák újratöltése miatt fájjon a fejed és emellett bármilyen vastagságú és hosszúságú szempillákon elvégezhető anélkül, hogy roncsolná a szálakat!

szempillaliftinget ajánljuk azoknak, akik szeretnék megőrizni a természetes hatást és idegenkednek a műszempillák felrakásától, az érzékeny bőrű vendégeknek, akik nem bírnák egészségügyi okokból a ragasztást, a szemüveges vagy kontaktlencsét viselő nőknek és olyan nők számára, akiknek szempillájuk természetesen hosszú és dús, viszont egyenességük miatt nem emeli ki eléggé a szem hangsúlyosságát.

Próbáld ki magadon ezt a biztonságos és lehengerlő hatású szempillaliftinget profi kozmetikusunk által, vagy vásárold meg ajándékba szeretteidnek!

Keresés