Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SofTap® sminktetoválás

Ár:
20.000 Ft (15.748 Ft + ÁFA)

Nem szereted a rohanós reggeleidet sminkeléssel tölteni? Allergiás vagy a sminktermékekre? Elégedetlen vagy a szemöldök-, szem- vagy szájformáddal vagy színeddel? Akkor a mindezen problémákra tartós és ízléses megoldást nyújtó vadonatúj sminktetoválási módszerünk pont neked szól!

Bővebben »

Melyiket választod?:
Menny.:db

Leírás

Forradalmian új, kíméletesebb, biztonságos és kevesebb fájdalommal járó SofTap® sminktetoválási eljárás.

A gépi sminktetoválással ellentétben, ezt kézi sminktetováló SofTap® eszközzel végzi a kozmetikus. Ezáltal kíméletesebb és kevesebb fájdalommal jár a gépi sminktetováló eljáráshoz képest. Az eljárás során a mikrótűket pigmentfestékbe mártja a szakember és ezzel viszi be a sminktetoválást a kívánt bőrfelületre. A vendég igényeinek megfelelően a szín és forma egyéni ízlésre alakítható. Ezt az eljárást a szemöldök, szemkontúr, szájkontúr, fél-vagy teljes szájsatírra használhatjuk. Az eljáráshoz egyszer használatos mikrotűt, valamint új pigmenteket használ a kozmetikus, ezáltal teljes mértékben biztonságos. A SofTap® sminktetoválás végeredménye természetes, lágy, egyenletesen finom rajzolatú. A pigmentfesték szervetlen összetevőkből állnak, így még az érzékeny bőrűek is bátran választhatják ezt a módszert a szépüléshez.

Így zajlik a SofTap® sminktetoválás

A vendég először egy egészségügyi adatlapot tölt ki, hogy biztosan kizárjuk az esetleges kontraindikációkat, illetve felmérjük a vendég állapotát.
A kozmetikus az arctónusának, formájának, bőrszínnek és a vendég igényeinek megfelelően előkészíti a bőrt és először, egy jelölővel berajzolja a kívánt sminktetoválást. Ezáltal együtt kiválasztják a színt és formát. Egyéni adottságoknak és területtől függően megtörténik a terület külső érzéstelenítése. Ezt követi maga a sminktetoválási eljárás a kiválasztott pigmentszínnel. Területtől függően az eljárás kb. 1-4 óra hosszát is igénybe vehet. Valamint az első alkalmat követően szükség van egy úgy nevezett korrekcióra, amely az első eljáráshoz képest 4-8 héttel később kell, hogy megtörténjen. A korrekciós eljárás leginkább a pigment szín véglegesítését és megerősítését szolgálja, valamint lehetőség van arra, hogy formaigazítás is megtörténjen vele, amennyiben a vendég igényli.

Kinek ajánljuk a sminktetoválást?

Annak, aki szeretné kiemelni a szépségét és mindenhol, mindenkor fontosnak tartja a kifogástalan megjelenést. Aki nem szeret, vagy nem tudja magát sminkelni, esetleg allergiás a sminktermékekre. Aki sokat sportol, vagy csak elégedetlen a szemöldök, szem vagy szájformájával vagy színével.


Mikor nem vehető igénybe egy sminktetoválás?


A sminktetoválás csak a bőr legfelső rétegét érinti és hypoallergén festékkel végzi a szakember, azonban itt is vannak olyan egészségügyi problémák, betegségek, amelyek kizárják a sminktetoválás elvégzését.

A sminktetoválást kizáró okok: daganatos, rákos megbetegedés, vérzékenység, kezeletlen magas vérnyomás, diabétesz, szív és/vagy érrendszeri betegség, bőrszaporulat, pikkelysömör, scleroderma (autoimmun betegség, más néven kemény bőr), erythema multiforme (gyulladásos, hólyagos betegség, főleg az ajkakon alakul ki), keloidra való hajlam, aknés bőr, plasztikai sebészeti beavatkozás arcon az elmúlt fél évben.
Továbbá terhesség ideje alatt, vagy 18 év alatt nem vállaljuk a sminktetoválás elvégzését!
Ajak sminktetoválása esetében a rendszeres herpeszre való hajlam esetén a szájtetoválást nem javasoljuk!

Keresés