Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Munkatársak

Bemutatkozunk

A Diamond Masszázs Stúdió amellett, hogy a kezelés testet és lelket egyaránt gyógyító hatásával szeretné megőrizni az egészséged, arra is törekszik, hogy a masszázs alkalmával fantasztikus élményben legyen részed. Több, mint 100 masszázsfajta áll rendelkezésedre, amelyekből választhatsz, hogy a legmegfelelőbb kezelésben legyen részed. Ha nem tudsz választani, akkor örömmel állunk rendelkezésedre a megfelelő masszázsfajta kiválasztásában, várjuk kérdéseidet a +36-20 / 220-7001-os telefonszámon vagy a masszazsbudapest@gmail.com email címen.

A masszázst nálunk alakfromálással és kozmetikai szolgáltatásokkal is kiegészítheted.

Akik gondoskodnak rólad

Darmos Sándor ügyvezető

Darmos Sándor

ügyvezető “Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta a masszázs jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja!”
Darmos-Pongor Natalie ügyvezető

Darmos-Pongor Natalie

ügyvezető Edző létemre már megtapasztaltam, hogy a napi élet során nagyon fontos, hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni, odafigyelni az alakjára, relaxálni, elűzni a stresszt és egyszerűen jól érezni magát a bőrében.
Peresztegi Bernadett szalonvezető

Peresztegi Bernadett

szalonvezető Mindent megteszek annak érdekében, hogy a szépülni és felfrissülni vágyó vendégeket gördülékenyen tudja szépségszalonunk kiszolgálni. Téged is szeretettel várunk!
Tóth Gabriella

Tóth Gabriella

gyógymasszőr Ha én kezelésbe veszem a tested, akkor garantáltan megszabadulsz az izomgörcsöktől, a fájdalmaktól és a stressztől. Minden egyes mozdulat után egyetlen érzés fog majd el: „ez nagyon jól esett”. Nem „kesztyűs kézzel” fogok bánni veled, de bízz bennem, később ezért még hálás leszel.
Tóth Szilvia gyógymasszőr

Tóth Szilvia

gyógymasszőr Minden kedves ellazulni vágyó vendégemet várom a Diamond Masszázs Stúdióba egy különleges masszázsra! Ha felfrissülni vágysz, én azon leszek, hogy csodás érzéssel távozz tőlünk és minél hamarabb újra visszatérj hozzánk!
Molnár Eszter - gyógy- és sportmasszőr

Molnár Eszter

gyógy- és sportmasszőr Átélnéd egy kellemes masszázs semmihez nem hasonlítható, bizsergető pillanatait, hogy aztán szinte megújulva lépj ki a szalonból? Már csak emiatt is érdemes időpontot kérned hozzánk!
Gönczi Viktória gyógymasszőr

Gönczi Viktória

gyógymasszőr Az emberi szervezet működése, valamint az alternatív gyógymódok iránti érdeklődésem már gyermekkorom óta meghatározó volt. Szánjunk időt testünkre és lelkünkre! Szánjunk időt magunkra, mert ez az, ami biztosan megtérül a hétköznapokban!
Nyers Ágnes kozmetikus

Nyers Ágnes

kozmetikus Szalonunk neve: Diamond. Gyémánt, amiből ezer színű és sokoldalú ékszereket csiszolnak. Nem csak a legerősebb, de legszebb is. Te is gyémánt vagy. Gyere el, várunk!
Szűcs Judit gyógy- és sportmasszőr

Szűcs Judit

gyógy- és sportmasszőr Gyere el hozzám, meggyógyítom a megfáradt tested és a lelked. Teljesen újjá varázsollak, hogy megújult erővel vehesd fel a harcot a mindennapok megpróbáltatásaival.
Turbók Enikő gyógy- és sportmasszőr

Turbók Enikő

gyógy- és sportmasszőr Megújulás testben és lélekben az érintés varázsával. Erről szól a masszázs, aminek megannyi formáját megismerheted nálunk, csak jelentkezz be hozzánk! Éld át Te is az érintés csodáját! 

Kérdésed van?

Nyitvatartás: Hétfő-Szombat: 10 – 21 óra

Szép kártya & Diákigazolvány

SZÉP KÁRTYA és DIÁKIGAZOLVÁNY elfogadó hely vagyunk (SZÉP Kártyával a Szabadidő zsebből tudsz fizetni.) Igényeld bármely MASSZÁZS és SPA méregtelenítés szolgáltatásunkat és az ezekhez kapcsolódó bérleteket illetve ajándékkártyákat is!

Szép kártya Diákigazolvány

Vendégeink mondták

"A sok feszültségtől fájt a fejem, nyakam, ingerült és rosszkedvű voltam egyfolytában, aludni se tudtam normálisan az idegességtől. Már több hónapja visszajárok masszázsra és már nem fáj sem a nyakam, se a fejem."
- Tóthné Marika
"Bevallom, először, amikor Nataliet megláttam, csodálkoztam, hogy ez a vékony lány, hogy fog engem meggyúrni erővel. De tényleg nagy erővel meg tudta masszírozni a hátamat, a fájdalmam pedig másnapra elmúlt."
- Váradi Szabolcs
"Újjászülettem a 1,5 órás masszázs alatt. Sanya, igazi profi kezeid vannak és külön tetszik,hogy a masszázs hangulatára is figyelmet fordítasz, zene, hangulatvilágítás. Tökéletes összhang és profi munka, gratulálok!"
- Szathmári Noémi

Itt találod a legnépszerűbb szolgáltatásainkat

[wpb-feature-product title=”Vendégeink kedvencei”]