Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Munkatársak

Bemutatkozunk

A Diamond Masszázs Stúdió amellett, hogy a kezelés testet és lelket egyaránt gyógyító hatásával szeretné megőrizni az egészséged, arra is törekszik, hogy a masszázs alkalmával fantasztikus élményben legyen részed. Több, mint 100 masszázsfajta áll rendelkezésedre, amelyekből választhatsz, hogy a legmegfelelőbb kezelésben legyen részed. Ha nem tudsz választani, akkor örömmel állunk rendelkezésedre a megfelelő masszázsfajta kiválasztásában, várjuk kérdéseidet a +36-20 / 220-7001-os telefonszámon vagy a masszazsbudapest@gmail.com email címen.

A masszázst nálunk alakfromálással és kozmetikai szolgáltatásokkal is kiegészítheted.

Akik gondoskodnak rólad

Darmos Sándor ügyvezető

Darmos Sándor

ügyvezető “Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta a masszázs jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja!”
Darmos-Pongor Natalie ügyvezető

Darmos-Pongor Natalie

ügyvezető Edző létemre már megtapasztaltam, hogy a napi élet során nagyon fontos, hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni, odafigyelni az alakjára, relaxálni, elűzni a stresszt és egyszerűen jól érezni magát a bőrében.
Bárány Edina - vezető recepciós

Bárány Edina

vezető recepciós Nem jártál még nálunk? Ne aggódj, itt jó kezekben leszel akár masszázsra, akár kozmetikai vagy szépségápolási kezelésre érkezel. És hogy mindennel elégedett legyél, arról én és a felkészült kollégák gondoskodunk, a 2006 óta működő Szalon minden igényt kielégítő, barátságos légkörében.
Tóth Gabriella

Tóth Gabriella

gyógymasszőr Ha én kezelésbe veszem a tested, akkor garantáltan megszabadulsz az izomgörcsöktől, a fájdalmaktól és a stressztől. Minden egyes mozdulat után egyetlen érzés fog majd el: „ez nagyon jól esett”. Nem „kesztyűs kézzel” fogok bánni veled, de bízz bennem, később ezért még hálás leszel.
Farkas Nikolett svédmasszőr

Farkas Nikolett

svédmasszőr Keltsd új életre tested és lelked a Diamond Masszázs Stúdióban! Lépj ki a mindennapok taposómalmából, mert szervezeted mindig jelez, amikor új impulzusra van szüksége! Miért ne jelenthetné a megnyugvást számára egy kellemes masszázs?!
Gönczi Viktória gyógymasszőr

Gönczi Viktória

gyógymasszőr Az emberi szervezet működése, valamint az alternatív gyógymódok iránti érdeklődésem már gyermekkorom óta meghatározó volt. Szánjunk időt testünkre és lelkünkre! Szánjunk időt magunkra, mert ez az, ami biztosan megtérül a hétköznapokban!
Nyers Ágnes kozmetikus

Nyers Ágnes

kozmetikus Szalonunk neve: Diamond. Gyémánt, amiből ezer színű és sokoldalú ékszereket csiszolnak. Nem csak a legerősebb, de legszebb is. Te is gyémánt vagy. Gyere el, várunk!
Palaczki Brigitta Judit gyógy- és sportmasszőr

Palaczki Brigitta Judit

gyógy- és sportmasszőr Gyere el hozzám, meggyógyítom a megfáradt tested és a lelked. Teljesen újjá varázsollak, hogy megújult erővel vehesd fel a harcot a mindennapok megpróbáltatásaival.
Jovánovics Szabina Dalma gyógy- és sportmasszőr

Jovánovics Szabina Dalma

gyógy- és sportmasszőr Átélnéd egy kellemes masszázs semmihez nem hasonlítható, bizsergető pillanatait, hogy aztán szinte megújulva lépj ki a szalonból? Már csak emiatt is érdemes időpontot kérned hozzánk!
Létai Ibolya gyógy- és sportmasszőr

Létai Ibolya

gyógy- és sportmasszőr Ragyogj, mint egy gyémánt! – én ezt kívánom neked. Sőt, minden tudásomat bevetve azon leszek, hogy együtt érjük el ezt a célt, és soha nem tapasztalt magabiztossággal lépj ki a Szalon ajtaján!
Tordai Tünde Krisztina svéd-, talpmasszőr

Tordai Tünde Krisztina

svéd-, talpmasszőr Talpaid egész nap cipelnek téged, és meghálálod ezt nekik kellőképpen? Nálam nem csupán a svédmasszázs előnyeit élvezheted, de akár talpaid vagy azokon keresztül egész tested és lelked felfrissüléséért rengeteget tehetek, ha betérsz hozzánk.

Kérdésed van?

Nyitvatartás: Hétfő-Szombat: 10 – 21 óra

Telefon: +36-20 / 220-7001

email: masszazsbudapest@gmail.com

Szép kártya & Diákigazolvány

SZÉP KÁRTYA és DIÁKIGAZOLVÁNY elfogadó hely vagyunk (SZÉP Kártyával a Szabadidő zsebből tudsz fizetni.) Igényeld bármely MASSZÁZS és SPA méregtelenítés szolgáltatásunkat és az ezekhez kapcsolódó bérleteket illetve ajándékkártyákat is!

Szép kártya Diákigazolvány

Vendégeink mondták

"A sok feszültségtől fájt a fejem, nyakam, ingerült és rosszkedvű voltam egyfolytában, aludni se tudtam normálisan az idegességtől. Már több hónapja visszajárok masszázsra és már nem fáj sem a nyakam, se a fejem."
- Tóthné Marika
"Bevallom, először, amikor Nataliet megláttam, csodálkoztam, hogy ez a vékony lány, hogy fog engem meggyúrni erővel. De tényleg nagy erővel meg tudta masszírozni a hátamat, a fájdalmam pedig másnapra elmúlt."
- Váradi Szabolcs
"Újjászülettem a 1,5 órás masszázs alatt. Sanya, igazi profi kezeid vannak és külön tetszik,hogy a masszázs hangulatára is figyelmet fordítasz, zene, hangulatvilágítás. Tökéletes összhang és profi munka, gratulálok!"
- Szathmári Noémi

Legnépszerűbb szolgáltatásaink

Garantáljuk az ellazulást és megszabadítsunk a stressztől, és a kínzó fájdalmaktól

Szeretnél reggelente kipihenten ébredni. A masszázs gyógyír a testnek és léleknek, amely minden korosztálynak ajánlott. Próbáld ki legkedveltebb masszázsainkat:

Az összes masszázs szolgáltatásunk megtekintése »

Legújabb egészséges fogyásNálunk elérheted a tökéletes alakot

Ismersz olyat, aki szereti kihízni a ruháit? Hát, mi sem. Alakod megtartásáért és kialakításáért csak a megfelelő kezelésre van szükséged. Küldetésünk, hogy mindenki elérje ezzel kapcsolatos terveit!

Kollagénes arcmaszkArckezelés, szépségápolás, szőrtelenítés, smink

Ezekre mind szükség van a mindennapokban. Bízd ránk a kozmetikai kezeléseket, így gyorsabb és biztonságosabb a kezelés, és még a végeredmény is sokkal szebb lesz.