Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Munkatársak

A Diamond Masszázs Stúdió amellett, hogy a kezelés testet és lelket egyaránt gyógyító hatásával szeretné megőrizni az egészséged, arra is törekszik, hogy a masszázs alkalmával fantasztikus élményben legyen részed. Több, mint 100 masszázsfajta áll rendelkezésedre, amelyekből választhatsz, hogy a legmegfelelőbb kezelésben legyen részed. Ha nem tudsz választani, akkor örömmel állunk rendelkezésedre a megfelelő masszázsfajta kiválasztásában, várjuk kérdéseidet a masszazsbudapest@gmail.com email címen.

A masszázst nálunk alakfromálással és kozmetikai szolgáltatásokkal is kiegészítheted.

Akik gondoskodnak rólad

 
Darmos Sándor ügyvezető

Darmos Sándor

ügyvezető

“Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta a masszázs jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja!”

 
Darmos-Pongor Natalie ügyvezető

Darmos-Pongor Natalie

ügyvezető

"Edző létemre már megtapasz-taltam, hogy a napi élet során nagyon fontos, hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni, odafigyelni az alakjára, relaxálni, elűzni a stresszt és egyszerűen jól érezni magát a bőrében."

 
 

Gönczi Viktória szalonvezető

Gönczi Viktória

szalonvezető

“Nem jártál még nálunk? Ne aggódj, itt jó kezekben leszel akár masszázsra, akár kozmetikai vagy szépségápolási kezelésre érkezel. És hogy mindennel elégedett legyél, arról én és a felkészült kollégák gondoskodunk, a 2006 óta működő Szalon minden igényt kielégítő, barátságos légkörében.”

 

Fazekas Réka

recepciós

"Mindent megteszek annak érdeké-ben, hogy a szépülni és felfrissülni vágyó vendégeket gördülékenyen tudja szépségszalonunk kiszolgálni. Téged is szeretettel várunk!"

 
 

Nyers Ágnes kozmetikus

Nyers Ágnes

kozmetikus

“Szalonunk neve: Diamond. Gyémánt, amiből ezer színű és sokoldalú ékszereket csiszolnak. Nem csak a legerősebb, de legszebb is. Te is gyémánt vagy. Gyere el, várunk!”

 
Tóth Gabriella gyógymasszőr

Tóth Gabriella

gyógymasszőr

"Ha én kezelésbe veszem a tested, akkor garantáltan megszabadulsz az izomgörcsöktől, a fájdalmaktól és a stressztől. Minden egyes mozdulat után egyetlen érzés fog majd el: „ez nagyon jól esett”. Nem „kesztyűs kézzel” fogok bánni veled, de bízz bennem, később ezért még hálás leszel."

 
 

Kuhinka Zsófia Anna

gyógy-, és wellnessmasszőr

"Átélnéd egy kellemes masszázs semmihez nem hasonlítható, bizsergető pillanatait, hogy aztán szinte megújulva lépj ki a szalonból? Már csak emiatt is érdemes időpontot kérned hozzánk!"

 

Maczó Zsófia Ágnes

gyógymasszőr

"Gyere el hozzám, meggyógyítom a megfáradt tested és a lelked. Teljesen újjá varázsollak, hogy megújult erővel vehesd fel a harcot a mindennapok megpróbáltatá-saival."

 
 

Guti Andrea Hajnalka

gyógymasszőr

“Ragyogj, mint egy gyémánt! – én ezt kívánom neked. Sőt, minden tudásomat bevetve azon leszek, hogy együtt érjük el ezt a célt, és soha nem tapasztalt magabiztos-sággal lépj ki a Szalon ajtaján!”

 

Warcholik Gréta Anna

gyógymasszőr

"A sajgó ízületek, befeszült, csomós izmok senki számára nem kellemesek. De egy gyakorlott masszőr keze megszabadíthat ezektől a gondoktól, hogy nyugodtan koncentrálhass a napi teendőidre."

 
 

Gál-Fodor Alexandra

stresszoldó-, svédmasszőr

“Testi- vagy lelki feszültségek oldására tökéletes a masszázs. Na persze nem egyformán bánok el az izomcsomókkal és a stresszel. Ha szeretnéd érezni a különbséget a svéd- és a stresszoldó masszázs-technika között, csak gyere, és próbáld ki!”

 
 
Érdekelnek a szolgáltatásaink? Böngéssz az oldalunkon és akár tekintsd meg a szalonunk árlistáját!

Keresés