Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Munkatársak

A Diamond Masszázs Stúdió amellett, hogy a kezelés testet és lelket egyaránt gyógyító hatásával szeretné megőrizni az egészséged, arra is törekszik, hogy a masszázs alkalmával fantasztikus élményben legyen részed. Több, mint 100 masszázsfajta áll rendelkezésedre, amelyekből választhatsz, hogy a legmegfelelőbb kezelésben legyen részed. Ha nem tudsz választani, akkor örömmel állunk rendelkezésedre a megfelelő masszázsfajta kiválasztásában, várjuk kérdéseidet a masszazsbudapest@gmail.com email címen.

A masszázst nálunk alakfromálással és kozmetikai szolgáltatásokkal is kiegészítheted.

Akik gondoskodnak rólad

 
Darmos Sándor ügyvezető

Darmos Sándor

ügyvezető

“Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta a masszázs jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja!”

 
Darmos-Pongor Natalie ügyvezető

Darmos-Pongor Natalie

ügyvezető

"Edző létemre már megtapasz-taltam, hogy a napi élet során nagyon fontos, hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni, odafigyelni az alakjára, relaxálni, elűzni a stresszt és egyszerűen jól érezni magát a bőrében."

 
 

Gál-Fodor Alexandra

szalonvezető, stresszoldó-, svédmasszőr

“Testi- vagy lelki feszültségek oldására tökéletes a masszázs. Na persze nem egyformán bánok el az izomcsomókkal és a stresszel. Ha szeretnéd érezni a különbséget a svéd- és a stresszoldó masszázs-technika között, csak gyere, és próbáld ki!”

 

Fazekas Réka

recepciós

"Mindent megteszek annak érdeké-ben, hogy a szépülni és felfrissülni vágyó vendégeket gördülékenyen tudja szépségszalonunk kiszolgálni. Téged is szeretettel várunk!"

 
 

Kocska Angelika

kozmetikus

“Szalonunk neve: Diamond. Gyémánt, amiből ezer színű és sokoldalú ékszereket csiszolnak. Nem csak a legerősebb, de legszebb is. Te is gyémánt vagy. Gyere el, várunk!”

 
Tóth Gabriella gyógymasszőr

Tóth Gabriella

gyógymasszőr

"Ha én kezelésbe veszem a tested, akkor garantáltan megszabadulsz az izomgörcsöktől, a fájdalmaktól és a stressztől. Minden egyes mozdulat után egyetlen érzés fog majd el: „ez nagyon jól esett”. Nem „kesztyűs kézzel” fogok bánni veled, de bízz bennem, később ezért még hálás leszel."

 
 

Kicsula Kornélia

gyógymasszőr

“Ragyogj, mint egy gyémánt! – én ezt kívánom neked. Sőt, minden tudásomat bevetve azon leszek, hogy együtt érjük el ezt a célt, és soha nem tapasztalt magabiztos-sággal lépj ki a Szalon ajtaján!”

 

Beliczay Flóra

svédmasszőr

"Engedd el a mindennapok kihívásait és bízd magad magabiztos kezek közé! Élvezd az életet fájdalom nélkül!"

 

Kovács Dóra

svédmasszőr

“A kiegyensúlyozott élethez fontos a megfelelő fizikai és lelki harmónia. Tapasztalt fogásaim által igyekszem Neked is megtalálnod a tökéletes harmóniát!”

 
Érdekelnek a szolgáltatásaink? Böngéssz az oldalunkon és akár tekintsd meg a szalonunk árlistáját!

Keresés