Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magicpolar test- és arckezelések

Ár:
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)

A Magicpolar a szépségipar legújabb és leghatásosabb vívmánya, így ezzel a technológiával segítjük a bőr, test és a fiatalság helyreállítását.

Bővebben »

Testrészek:
Menny.:db

Leírás

Magicpolar kezelések

Ezzel az újgenerációs módszerrel számtalan területen végezhető kezelés, így célzottan koncentrálunk egy-egy adott területre, hogy a legjobb és leghatásosabb eredményt elérjük. Az újdonság az, hogy már egy kezelés is látványos eredményeket hoz, így Ön a saját szemével meggyőződhet arról, hogy mennyit javult a kezelt terület adottsága. Fontos kiemelni, hogy ennél a kezelésnél nincs hatóanyag bevitel és nincs mellékhatás!!!

Milyen célzott kezeléseket vehet nálunk igénybe:

 • Arcfiatalítás, bőrfeszesítés, ránctalanítás egybe.
 • Hajhullás elleni kezelés (férfiak részére).
 • Fogyasztás – körfogatcsökkentés a test minden táján.
 • Kezelhető területek: karok, has, derék, csípő, fenék, belső comb, külső comb, vádli.
 • Cellulitkezelés és bőrfeszesítés , még a IV. fokozatú narancsbőrt is kezeljük.
 • Stria, terhességi vagy hízási csík kezelése és halványítása.

Bővebb leírás a magicpolar technológiáról: ragyogó és azonnali hatással bíró arcfiatalítás és alakformálás, ez a legújabb csúcstechnológia. A kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. Ezt a hőbevitelt a kezelt alany csak egy kellemes melegítő hatásnak észleli és mellékhatások nélkül veheti igénybe kortól és nemtől függetlenül. A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új technológiának.

A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer. Nem feledkezhetünk meg egy fontos fejlesztésről; a rádiófrekvenciás kezelőfej vörös és kék színű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal lett ellátva. A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia és a LED fénytechnológia szinergia hatása fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot.

Egy alkalom rendkívüli változást eredményez, de a tartós eredmény érdekében javasolt a 3-6 alkalmas kúra.

Heti egyszeri alkalommal vehető igénybe a kezelés.

Az alábbi betegségeknél vagy állapotnál a kezelés nem alkalmazható:

 • Terhesség és szoptatás ideje alatt.
 • Pacemaker vagy súlyos szívritmus esetén.
 • Daganatos betegségeknél.
 • Gyulladásos, vagy lázas állapot esetén.
 • Bármilyen fertőző betegség esetén.
 • Botox kezelés után 4 hétig nem vehető igénybe a kezelés.
 • Hyaluronsavas feltöltés után 6 hónapig nem vehető igénybe a kezelés az adott területen.
 • Bőrbetegség esetén.
 • Súlyos pajzsmirigy rendellenesség esetén.

Egyéb betegség fennállása esetén kérjük tájékoztassa a kezelőt, illetve bővebb információért nyugodtan forduljon hozzánk telefonon vagy e-mailben.

Fiatalodjon akár évtizedet, tüntesse el a mimikai, vagy a nevetőráncait mellékhatás és fájdalom nélkül. Minden 30 év feletti nő érintett abban, hogy a kollagén termelés és a sejtek regenerációja lelassul. Ezért ilyenkor előjönnek a ráncok, az arcon látványosabban mutatkoznak a fáradtság jelei. Vehetünk „csoda krémeket”, de a legújabb hatóanyagok is csak a bőr felszínen hatnak. De mi van azokkal a kis csoda sejtekkel, amik a bőr fiatalságáért felelnek, a kollagénnel. Nos, mi felébresztjük őket és adunk nekik egy kis energia-löketet, amellyel újratermelődést indítunk el. A kezelés kellemes, nincs hatóanyag bevitel és nincs mellékhatás és mindezt akár 15 perc alatt!

Keresés