Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Kapcsolat

 •  Cím: 1074 Bp, VII. kerület, Csengery utca 26.
 • Király utcai villamosmegállótól 2 perc séta
 •  GPS: Sz.: É 47.5037862  H.: K 19.068539
 •  Telefon: +36-20/ 220-7001
 • visszahívást nem tudunk kezdeményezni, továbbá a telefon akkor is kicsörög, ha a kolléganő éppen mással egyeztet időpontot, ezért mindenki türelmét kérjük – érdemes az esti órákban telefonálni, vagy ha nem érsz el minket telefonon, kérjük írj e-mailt!
 •  Email: masszazsbudapest@gmail.com – csak ezen a címen tudsz időpontot egyeztetni szolgáltatásainkra!
 •  Facebook: IDE kattintva éred el profilunk

Munkatársaink

Minden munkatársunk elérhető a +36-20/220-7001-es központi számon, de időpontot egyeztetni kizárólag a masszazsbudapest@gmail.comcímen lehetséges! További infó »

Darmos Sándor – ügyvezető
Darmos-Pongor Natalie – ügyvezető
Bárány Edina – vezető recepciós
Tóth Gabriella – gyógymasszőr
Gönczi Viktória – gyógymasszőr
Nyers Ágnes – kozmetikus
 Palaczki Brigitta Judit – gyógy- és sportmasszőr
 Jovánovics Szabina Dalma – gyógy- és sportmasszőr
 Farkas Nikolett – svédmasszőr
 Létai Ibolya – gyógy- és sportmasszőr
 Tordai Tünde Krisztina – svéd-, talpmasszőr

 

Nyitvatartás / Információk

NON-STOP: A nyitvatartásunk rugalmas, előzetes egyeztetés esetén a masszázst, SPA méregtelenítést és további szolgáltatásainkat a hivatalos nyitvatartáson kívül 0-24 óráig igénybe vehetik kedves Vendégeink, hétköznap és hétvégén is. De mivel a többi időpontban nem tartózkodunk a szalonban ezért a különleges időpontokat előre 5-6 nappal mindenképp egyeztetnünk kell és ezt 8.000 Ft/fő felárral tudjuk vállalni, ezt kérjük vegyétek figyelembe!

 • Minden masszázs igény szerint kérhető más időtartamban, kombinációban is. Illetve a felsorolt páros masszázsokon kívül minden egyéni masszázs fajta kérhető páros verzióban is!
 • Az árlistában szereplő páros masszázs árak két főre vonatkoznak összesen. Páros masszázs árak: (fel nem sorolt masszázsoknál) 2 x választott masszázs x 10%.
 • Bérletet kérésre többféle masszázsból is össze állítunk kedvezményesen.
 • Éjszakai és vasárnapi időpontokat előzetes időpont egyeztetés után tudunk vállalni 8.000 Ft/ fő felár ellenében.
 • SZÉP Kártyát (OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya, K&H Széchenyi Pihenőkártya) elfogadunk.
 • SZÉP Kártyás fizetés a Szabadidő zsebből lehetséges.
 • SZÉP kártyával való fizetést és áfa-s számla igényeteket kérjük előre jelezzétek!
 • DIÁKIGAZOLVÁNNYAL való fizetéskor 10% kedvezményt adunk szolgáltatásainkra!
Időpont lemondás - módosítás

Időpont lemondás – módosítás:

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon (hangpostára ne hagyjatok üzenetet!!!) írjatok e-mailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül!

Visszahívást nem tudunk kezdeményezni, továbbá a telefon akkor is kicsörög, ha a kolléganő éppen mással egyeztet időpontot, ezért mindenki türelmét kérjük – érdemes az esti órákban telefonálni.

Vendégeink mondták

"Bevallom, először, amikor Nataliet megláttam, csodálkoztam, hogy ez a vékony lány, hogy fog engem meggyúrni erővel. De tényleg nagy erővel meg tudta masszírozni a hátamat, a fájdalmam pedig másnapra elmúlt."
- Váradi Szabolcs
"Újjászülettem a 1,5 órás masszázs alatt. Sanya, igazi profi kezeid vannak és külön tetszik,hogy a masszázs hangulatára is figyelmet fordítasz, zene, hangulatvilágítás. Tökéletes összhang és profi munka, gratulálok!"
- Szathmári Noémi
"A sok feszültségtől fájt a fejem, nyakam, ingerült és rosszkedvű voltam egyfolytában, aludni se tudtam normálisan az idegességtől. Már több hónapja visszajárok masszázsra és már nem fáj sem a nyakam, se a fejem."
- Tóthné Marika