Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jacuzzi

Ár:
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)

A jacuzzi használat árai minden variációnál 2 órás időtartamra vonatkoznak. Minden további megkezdett óra után személyenként 500 Ft / óra felárat számolunk.

Bővebben »
Fő:
Hány alkalommal?:
Menny.:db

Leírás

Testet és lelket feltöltő Jakuzzi

A Jakuzzi lényegében egy hidromasszázs, amelynek az a lényege, hogy fokozza a vérkeringést a víz és levegő tökéletes összhangjával. A víz minden esetben kellemes melegre van felmelegítve, az elmerült test pedig elveszíti súlyának 90%-át, így az izmok és ízületek tehermentesen masszírozhatóak a vízsugarak által. Ez a rekreáció és stresszmentesítés egyik alapja.

A vízsugár képes ellazítani a befeszült izmokat, emellett az endorfin termelését növeli, amely kiegyensúlyozottságot, boldogságérzetet növel, emellett fájdalomcsillapítóként is funkciónál. Az egyik legnagyobb előnye a jakuzzinak, hogy képes kivételesen enyhíteni a vérkeringési- és anyagcsere zavarokat, mert többszörösére növeli a sejteknek szállított oxigén és  tápanyagok mennyiségét.

Emellett annak köszönhetően, hogy a test megszabadul a súlyának jelentősebb terhe alól, így enyhíthetőek különféle mozgásszervi panaszok, akár még reumás fájdalmakat is. Megelőzhetőek segítségével a visszerek megjelenése, valamint az cellulitisz és méregtelenítő hatással is rendelkezik.

Ezen felül a masszázsmedence akár egyedül, akár barátok társaságában kivételes élményt ad, segíti a lelki felüdülést, és a legfontosabb, hogy megpihenni, megállni egy kicsit ebben a mai rohanó világban, hogy nyugalomban relaxálhassunk. A rendszeres jakuzzi használat, általános állapotjavulást eredményez, gyorsabb regenerációt, kiegyensúlyozottabb életvitelt.

Keresés