Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

INTÉZKEDÉSEK A COVID-19 ELLEN

INTÉZKEDÉSEK A COVID-19 ELLEN Mindannyiunk számára nehéz és bizonytalan ez a járványhelyzet, ennek okán is készítettük össze ezt a tájékoztatót, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a fontos információk!

TISZTELT VENDÉGÜNK!


A járványhelyzet második hullámának bekövetkezése és a megbetegedések számának folyamatos növekedése miatt szükségesnek érzem, hogy néhány szót szóljak arról, hogyan is érinti vállalkozásunkat a COVID-19 vírus.
Cégünk, a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió 2006 óta szolgálja ki ügyfelei igényeit a lehető legmagasabb színvonalon és panaszmentesen.

Működésünk során ugyan számos alkalommal kellett nehézségekkel szembenéznünk, de hála kollégáink kitartó munkájának mindegyiket elhárítottuk, így az idén kirobbant koronavírus járvány sem okozott nagyobb problémákat tevékenységünkben.

Az általános előírásoknak megfelelően jártunk és járunk el a higiéniát illetően, így minden vendég előtt és után takarítjuk, fertőtlenítjük a szobát, illetve vendégenként a használati tárgyakat is cseréljük. Emellett folyamatosan szellőztetjük a szobákat és a teljes szalont, a közös helyiségekben rendszeresen takarítunk és fertőtlenítünk, így a kilincsek, korlátok és a kapcsolók is higiénikusak lesznek.

Szeretnék néhány szót mondani a maszkhasználatról is. A közösségi térben mindenki számára kötelező annak viselése, a masszázs szobákban a vendég már leveheti, de a masszőrön továbbra is fenn marad. Ezen felül pedig ha a vendég kéri, gumikesztyűben is történhet a masszázs. Természetesen rendelkezünk kijelölt fertőtlenítő állomással is, így hála Istennek március óta egy kollégánk, és egy vendégünk sem lett COVID-19 fertőzött.

Tettük ezt azért, hogy megfeleljünk annak az erkölcsrendnek, amit vállalkozásunk elindításakor megfogalmaztunk: magas színvonalon kiszolgálni vendégeink igényeit, hogy a következő alkalommal is szívesen lépjenek be szalonunkba.

Cégvezetőként szeretném leszögezni azt, hogy ha a vírus második hulláma még nagyobb megpróbáltatásokat is szab ránk, akkor is ennek szellemében fogunk vendégeinkkel eljárni, hogy még hosszú éveken keresztül megbízható társak legyünk az egészségre és szépségre vágyók számára.

Darmos Sándor
alapító, ügyvezető

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés