Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogyan fiatalodj 2 hét alatt akár 10 évet? Íme a titkos recept!

2017. 04. 19. 00:00:00
Fáradt, élettelen arcbőr és táskák a szemed alatt? Már a tükörbe is félve tekintesz, mert nehezen barátkozol meg az arccal, aki a túloldalról néz vissza rád? A jó hír, hogy van egy módszer, ami meglepő eredményeket hoz azoknál, akik már kipróbálták.

Tanuld meg Te is a Tanaka masszázst!

A tökéletes hatás érdekében elég néhány egyszerű mozdulatot elsajátítanod és nagyjából két héten át minden nap megismételned. Döbbenetes eredményről számoltak be azok, akik már kipróbálták: bő két hét alatt arcbőrük látványosan, kb 10 évet fiatalodott.

Miért történt mindez?

A reggelente mindössze 10 perces mini kezelés titka abban keresendő, hogy az apró mozdulatokkal kifeszítve a bőrt, az arcról eltűnnek a ráncok, így az újra fiatalabbá, élettel telibbé változik. A masszázs serkenti a nyirokcsomók működését, és segít megszabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól, valamint a víztől.

A szem alatti táskákat is eltüntethetjük a Tanaka masszázs segítségével. Az olajok vagy krémek használatát akár mellőzni is lehet, de az eredeti recept szerint alkalmazhatunk egy kevés pamut olajat, ami tele van vitaminokkal, és értékes Omega 6 zsírsavakat is tartalmaz. De használhatunk olíva- vagy mandulaolajat is. A kezelést leginkább a reggeli arctisztítás után ajánlatos elvégezni.

Olvasd el a lépéseit és próbáld ki te is a Tanaka masszázst! 

Így fiatalítsd arcodat 10 lépésben:

1. Simítsuk végégi mindkét arccsontunkat a szemöldökök végétől a nyak vonaláig, majd helyezzük mindkét kezünk három ujját a homlokra, úgy, hogy középen összeérjenek. Ezt követően háromszor simítsuk végig a homloktól, a halántékon át az arcot, a nyakon át a kulcscsontig. Ha szükséges ismételjük meg még ötször.

2. Következik a szemmasszázs: alul, felül (a szemhéjat), ezután megint alul, ki a halántékig, majd le a nyakon. Ezt is ismételjük háromszor.

3. Az ujjainkat támasszuk meg az állon, majd enyhén masszírozzuk körbe a száj körül az arc vonalát, fel az orrig, itt pihentessük a kezük. Háromszor ismételjük a műveletet.

4. Az orrot is kényeztetni kell: először az orr alatti részt, majd az orr mellett, fel egészen a halántékig, és hozzuk le a kezeket az arcon át a kulcscsontig.

5. Induljunk az álltól, gyűrjük fel az arcot a szem alatti részig, majd simítsuk hátra a halántékig, és hozzuk le a kezünk a kulcscsontig. A szem alatt egy kicsit időzzünk el, enyhén nyomjuk meg az arccsontot.

6. Jobb tenyerünkkel támasszuk meg az állkapocscsontot, majd bal kezünkkel a bal állkapocstól masszírozzuk fel a szemig az arcot a halántékig, majd le a kulcscsontig. Ugyanezt végezzük el a másik oldalon is háromszor.

7. Az orr vonalától kiindulva mindkét arcot egyszerre masszírozzuk a halántékig, majd le a kulcscsontig. Csuklóval az álltól kiindulva masszírozzunk felfele, majd az arc vonalán át le a kulcscsontig.

8. Támasszuk le az arcunkat a tenyerünkbe, majd csuklóval masszírozzuk fel a fül vonaláig, és az ujjakkal simítsuk végig a kulcscsontig.

9. A tenyér külső élével masszírozzuk felfele a fül vonaláig az arcot. Mindkét oldalon három-három alkalommal.

10. Támasszuk meg az arcunk, úgy, hogy hüvelykujjaink alul az áll alatt összeérjenek, és a két mutatóujjunk a szemöldökök kezdeténél találkozzanak. Majd simítsuk, feszítsük kifelé az arcot a halánték fele. Masszírozzuk át a homlokot, majd simítsuk végig mindkét arcot, le a kulcscsontig.

(Forrás: Twice.hu)

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyógymód Masszázs Tippek

Keresés