Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

Hirlevél

[newsletter]

Leírás

A regisztrált felhasználók megkapják a diamondszepsegszalon – bizonyos időszakonként megjelenő – elektronikus hírlevelét, melyben a friss hírekről, kedvezményekrő, nyereményjátékokról kaphatnak rendszeres tájékoztatást.

Használat

A hírlevél használata rendkívül egyszerű.
Feliratkozáshoz add meg a neves és e-mail címed és nyomd meg a “Feliratkozás” gombot. Leiratkozáshoz kattints a levélben elhelyezett “Leiratkozás” linkre. Amennyiben leiratkozásod sikertelen, kérjük küldj egy levelet az diamondmasszazs@gmail.com e-mail címre a feliratkozott e-mail cím megjelölésével.

Felelősség

Kérjük csak saját levelező címed add meg. A hibás adatmegadásból vagy a szándékos adathamisításból eredő károkért nem vállalunk sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget.

Figyelem!

Rendszerünk html formátumú e-maileket küld, ezért kérjük, leveleződben engedélyezd a html formátumú levelek megjelenítését, különben hírlevelünket nem tudod olvasni!

Feliratkozási kedvezményre vonatkozó korlátozás

* Ugyanaz a személy csak egyszer iratkozhat fel, egy email címmel. További email címekre, illetve a le és újra feliratkozásra nem érvényesek a kedvezmények, a visszaélések pedig teljes kedvezménymegvonással járnak.