Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Még mindig van időd beszerezni a karácsonyi ajándékokat!

Még mindig van időd beszerezni a karácsonyi ajándékokat!

Sokan vagyunk úgy, mint te. Még az utolsó pillanat után is böngésszük, mi lehetne a legtökéletesebb ajándék szeretteinknek. Különösen igaz ez a karácsonyi időszakra is, amikor a legek közül is a legjobbat szeretnénk adni. Egyszerűsítsük le a dolgot egy kicsit.

Élmény ajándékba

A legtöbb ember szíve mélyén valószínűleg sokkal többre értékeli manapság az élményeket, másokkal vagy akár saját magával minőségileg eltöltött időt, mint egy-egy újabb ajándéktárgyat.
Az élmény fogalma mindenkinek mást és mást jelent. Vannak bizonyos élmények, melyek az otthonunkban is elérhetővé válnak, amint rájuk szánunk némi időt és energiát. Hogy ki minek örül, attól is függ természetesen, hogy milyen szerepet játszik a hétköznapokban. Egy közös pont a nagyközönségnél biztos van, függetlenül attól, hogy fizikai vagy szellemi munkát végez: kikapcsolódásra, lazulásra vágyik.

Otthon elérhető élmények

Az év közben halogatott közös időtöltés bepótlása a karácsonyi időszakban még lehetséges. Gondolunk itt a sütésre, főzésre, és a közös társasjátékozásra. És ha már karácsony, akkor ezeket akár meg is örökíthetjük fényképek vagy videók formájában, mely megőrzi számunkra a kedves emlékeket. A téli időszakban is érdemes lehet szabad levegőn eltölteni pár órát, hiszen megcsodálhatjuk a közeli utcákban lévő karácsonyi fényeket, kedvező időjárás esetén, pedig még felnőttként is magunkkal vihetjük régi jó barátunkat, a szánkót.

Szalonunkban elérhető élmények

Hogyha úgy gondolod, hogy az a személy, aki számára ajándékot keresel, az otthoni időtöltésen kívül energiaraktárait más módon is szívesen feltöltené, akkor szemezgess különleges masszázs- és szépségajánlatainkkal. Hiszen szalonunkban az extra energián felül még a kezelések jótékony hatásaival is gazdagodni lehet.

Masszázsváltozatok, mindenki számára

Ejtsünk először pár szót a masszázsokról, melyeknek széles repeortoárját kínáljuk, akár egyéni, akár páros időtöltés formájában, fiataloknak és idősebbeknek, hölgyeknek és uraknak egyaránt. Fűszerezésként pedig rengeteg illóolaj közül válogathatsz. Sőt, mi több: az illóolaj mellett, ha tovább lépünk egy fokozatot, annak bőrbe való masszíroztatása mellé választhatsz lávakövet, vagy sót is megajándékozottad számára. A masszázsok vonatkozhatnak teljes testre, vagy egy-egy területre is. Masszázs után pedig jól esik eshet a szauna vagy jacuzzi használata is bárkinek, főleg a hideg időszakban.

Kozmetikai kezelések, hölgyeknek

A hölgyek körében ismét nagy népszerűségnek örvendő szolgáltatásaink a kozmetikai kezelések, melyek akár a fiatalság megőrzésére, akár annak visszanyerésére egyaránt igénybe vehetők.
Egy kozmetikai kezelés akár tinédzsereknek is szuper ajándékként szolgálhat, mely tartalmaz arctisztítás és -fertőtlenítést.

Alakformálás, saját magadnak

Biztos szeretnél te is elégedettebb lenni saját magaddal, és ehhez újra és újra fogadalmakat teszel. És úgy gondoltuk, örülnél neki, hogyha már most, karácsonykor megkapnád újévi fogadalmad betartásának biztosítékát. A kezelések között a legmodernebb technológiákra bízhatod magad, hogyha a legjobb formádra vágysz. Olyan műtéti eljárásokat helyettesítő kezelésekről van szó, melyek fájdalommentesek, mégis egy-egy alkalom után is hatékonyak. Legyen szó Magicpolar, Ultratone vagy VelaShape berendezésünkről, mindegyik képes arra, hogy leolvassza az adott testrészről a felesleges zsírréteget, így szívből tudjuk neked javasolni.

Jolly Joker ajándék

Hogyha pedig egy Jolly Joker ajándékot szeretnél, mivel nem tudod pontosan melyik családtagod minek örülne, akkor válaszd a ajándékutalványunkat, melyet többféle keretösszeggel tölthetsz fel ajándékozottad számára. Így majd elég lesz a szalonnal való egyeztetéskor eldöntenie a megajándékozottnak, hogy szépségápolással kapcsolatos: alakformáló vagy kozmetikai kezelést, avagy üdítő masszázst szeretne igénybe venni a kártya keretösszegének erejéig.

Hogyha a teljesség kedvéért szeretnél tárgyi ajándékot vagy más kiegészítő opciót is az élmény mellé, akkor javasoljuk, hogy olvasd el ezt a bejegyzésünket is.

Mindezeket a karosszékedből megrendelheted a szalon weboldalán keresztül, maximum 2018.12.21. délelőtt. Hiszen ezen a napon maximum délig leadott és kifizetett rendelésekről áll módunkban PDF-utalványt kiállítani, ezért javasoljuk a bankkártyával történő fizetési módozatot, mellyel azonnali vásárlás jön létre.

Keresés