Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Exkluzív újdonság a Diamond Masszázs Stúdióban, a vízi masszázs!

2021. 11. 30. 10:30:51
Exkluzív újdonság a Diamond Masszázs Stúdióban, a vízi masszázs!

Amikor már azt hiszed mindent kipróbáltál a wellness és relaxáció terén, akkor most biztosan megleplek!

Egyedülállóan egész Magyarországon most újdonság és exkluzív élmény a vízi masszázs!

Ha pároddal vágysz egy felejthetetlen és garantáltan feltöltő élményre, akkor nálunk a helyed, vagyis a Diamond Masszázs Stúdióban!

Hogy is van ez?

Először is képzeljétek el, hogy a kellemes jakuzzi víz lágy ölelése vesz körül, ami már önmagában is felér egy relaxációs élménnyel. Ha ez nem lenne elég, akkor ehhez jön még a hatóanyag nélküli masszázs, ami szabadon kombinálható, vagyis választható női és férfi masszőr, vagy két női masszőr is a tökéletes feltöltő élményhez.

Ezután jönnek a lazító, majd gyúró mozdulatok, amelyek oldják a befeszült izmokat és garantálják a teljes harmóniát a testnek és a léleknek.
Természetesen az élményt még tovább lehet fokozni, hiszen kérhető extra kiegészítő szolgáltatások is, különböző ínycsiklandozó falatokkal, mint csokoládés, sajt-vagy gyümölcstál formájában. Vagy ha épp évfordulót ünnepeltek, akkor a pezsgőzés is igénybe vehető. Illetve virágszirmos díszítéssel is meglepjük az imádott kedvesedet.

Ha már teljes mértékben ellazultatok, akkor a felejthetetlen estét lezárhatjátok egyedülálló szaunaszeánsszal, amit privátban kérhettek és nem kell másokkal megosztanotok. Az illóolajok élménye és a szaunamester szórakoztató műsora garantáltan el fogja feledni veletek az összes stresszt. Cserébe kaptatok egy exkluzív és egyedülálló élményt privátban, amely garantáltan egy luxus kényeztetés a testnek és léleknek. 

Ha magányos farkas vagy, akkor is kérhető egyszemélyes szolgáltatásként mind a vízi masszázs mind pedig a szauna szeánsz és természetesen az összes kiegészítő szolgáltatás is.

A lényeg, hogy mi garantáljuk az exkluzív és egyedülálló élményt Magyarországon. 

Neked vagy nektek nincs más dolgotok, csak megvásároljátok a Diamond Masszázs Stúdióban egyedülállóan elérhető vízi masszázst és igény szerint, a hozzá tartozó kiegészítő szolgáltatás bármelyikét. 

Karácsonyra ajándékkártya formájában is bárkinek ajándékozható.

Így garantáltan ki fogtok tűnni az ajándékotokkal, hiszen egyedi és feltöltő élménynek mindenki örülni fog.

Egyéni vízi maszsázs ajánlatunkért kattínts ide >>
Páros vízi masszázs ajánlatunkért kattínts ide >>

Keresés