Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elindult Magyarország legújabb és legcsillogóbb közösségi vásárló oldala!

2011. 09. 29. 00:00:00
Mi is a DiamondDeal? Magyarország legújabb és legcsillogóbb közösségi vásárló oldala. A Diamond- gyémánt, a Deal- alku. Vagyis felkutatjuk a legcsillogóbb ajánlatokat, lecsiszoljuk az árakat és eljuttatjuk hozzátok! Garantáljuk, hogy ha sokan vagyunk, akkor kedvező áron vásárolhattok meg számtalan szolgáltatást és élvezhetitek a kedvezmények új világát.

Kedves Internetlakó társaim!

Remélem nem gond a megszólítás, hiszen mindnyájunkat összeköt valami, amit csak közösségi portálnak nevezünk.
Szeretünk a neten kutakodni, játszani, olvasni és társas kapcsolatainkat építeni vagy a meglévőket ápolgatni.

Nagyon jól tudjuk, hogy ma már bármi elérhető ezzel a bizonyos „hálóval” és természetesen a billentyűzet magas fokú használatával. Kattintunk ide, kattintunk oda és megtudhatjuk, hogy a hírességek mit vacsoráztak, hogyan aludtak vagy éppen a bajtársaink elindultak-e már a munkába. Chatelünk, rendelünk, megosztunk, elcserélünk, eladunk, vagy éppen megveszünk.

Ha Ti is a neten lógtok és szeretitek onnan beszerezni a fontosabb dolgokat, akkor most jól figyeljetek! Elindítottunk egy új internetes oldalt a DiamondDeal.hu közösségi vásárló oldalt, ahol akár megveheted az egész világot! Na jó, ha épp nincs szükséged, az egész világra, akkor válogathatsz, mivel szinte minden nap új, friss és naprakész ajánlattal keresünk fel Titeket!

Nem lesz ritka nálunk, mikor 70% vagy akár 90% kedvezménnyel várjuk a kedves vásárlókat. Érdemes lesz klikkelni, mivel sok estben nem csak egy kupont vehettek, így általunk jobban ápolhatjátok a kapcsolataitokat is!

Kövessétek ajánlatainkat, iratkozzatok fel hírlevelünkre, csatlakozzatok Facebook vagy Iwiw klubunkhoz, hogy mindig minden körülmények között tudjatok Rólunk és szuper akciónkról!

Ennél? Pihennél? Üdülnél? Akkor ne habozz: vegyél!

DiamondDeal – Vedd meg a világot

www.DiamondDeal.hu

Facebook oldalunk: http://facebook.com/DiamondDeal

Tartalomhoz tartozó címkék: Tippek Diamond Deal

Keresés