Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-20 / 220-7001 masszazsbudapest@gmail.com

ÁSZF

A jelen feltüntetett általános üzleti feltételek, vagyis a továbbiakban a felhasználási feltételek határozzák meg és érvényesek a Diamond Deal Kft. (Székhely: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., Cégjegyzékszám: 13-09-149190, Adószám: 23467172-2-13), a továbbiakban Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió (röviden: szépségszalon) kizárólagos tulajdonában lévő és általa üzemeltetett www.diamondszepsegszalon.hu weboldal felhasználásának és igénybe vételének feltételeit.

Tárhely szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.

 • Cím: Budapest, XIII. kerület, Visegrádi utca 80/A. I. emelet, 8140-es kapucsengő
 • Fax: (+36) 1/789-3789
 • Telefon: (+36) 1/789-2789 (9:00-től 17:00-ig)
 • Levelezés: 1538 Budapest, Pf.: 510.
 • Email: 

Békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület

 • Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
 • 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
 • Telefonszám: (+36) 1/269-0703
 • Ügyfélfogadás: keddtől-csütörtökig 9-14 óra között
 • E-mail: pmbekelteto@pmkik.hu
 • web: www.panaszrendezes.hu

1. Regisztráció és működés

Felhasználó lehet mindenki, a weboldalon regisztrált / nem regisztrált természetes vagy jogi személy, aki a regisztrációjával egybekötve, illetve a fizetés során az MEGRENDELEM gomb előtti ‘Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket, tudomásul veszem, hogy a Megrendelés fizetési kötelezettséggel jár‘ felhívást elfogadottnak jelölte, az alábbi felhasználási feltételeket elolvasta és elfogadta saját felelősségre. A felhasználási feltételek a weboldal használatához kötelezően mindenkire érvényesek és irányadóak. A Felhasználó a regisztrációval illetve a megrendeléssel elfogadja jelen felhasználási feltételeket, amely a regisztráció létrejöttével és az ott megadott személyes adatokkal egyetemben a két fél közötti írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja (adatbázisba menti a szerződés tényét, lényeges jellemzőit, kapcsolódó információit, adatait) és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi, ahhoz a szerződő a következőképpen férhet hozzá:

A weboldalra regisztrált felhasználók adatait a Szépségszalon bizalmasan kezeli és azt harmadik fél részére nem adja át.

A szolgáltatások regisztráció nélkül is megtekinthetőek, megvásárolhatóak.

A weboldalon a vásárlás folyamata közben elvégezhető a regisztráció, ahol a felhasználótól a következő adatok megadása kötelezően szükséges vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, megye, város, irányítószám, cím opció. Nem kötelezően kért adat a cégnév.

A felhasználó saját felelősséggel tartozik a belépő jelszava titokban tartásáért. Amennyiben a felhasználó kiadja jelszavát és ebből kára ered, úgy a Szépségszalon nem vonható felelősségre illetéktelen felhasználásáért.

A weboldalon található tartalmat, designt, reklámszöveget és egyéb felépítését a Szépségszalon bármikor indoklás nélkül megváltoztathatja, vagy megszüntetheti.

A weboldal a Szépségszalon kizárólagos tulajdonát képezi, így annak tartalma nem másolható ki és nem használható fel más üzleti célra. Amennyiben a weboldal bármilyen tartalma másolásra kerül, annak illetéktelen felhasználásáért az illetéktelen tevékenységet végző személy felelős, és a magyar jogszabályoknak megfelelő eljárás az irányadó.

A weboldalon található összes tartalom (írott, ábrázolt, szerkesztett vagy egyéb tartalom) a Szépségszalon szellemi tulajdonát képezi, ezért azt illetéktelenül felhasználni szigorúan tilos. Bármely tartalom jogtalan felhasználása vagy a tartalom károsítása jogi következményeket von maga után.

A weboldalon nyújtott szolgáltatásokról, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről a 2001. évi CVIII. törvény irányadó.

A felhasználó csak felelősségteljesen használhatja a weboldalt. Minden a weboldallal és a Szépségszalonhoz tartozó információért a felhasználó személyesen felel és nem okozhat kárt és nem terjeszthet üzletrontást okozó információkat ezzel kapcsolatban. Amennyiben a felhasználó ezt megszegi úgy a magyar polgári törvénykönyvnek megfelelően eljárás indítható ellene és jogi következményekre számíthat.

A weboldalon keresztül illetéktelen információ, amelyről nincs a Szépségszalonnal külön megállapodás nem közölhető és nem terjeszthető. Itt értendő bármi negatív irányba megkülönböztető faji, vallási vagy politikai információk terjesztése is.

Tilos a weboldalra vírust, vagy azt bármilyen módon megkárosító egyéb dolgokat terjeszteni. Ezzel a felhasználó saját felelősséggel tartozik a Szépségszalon felé.

Amennyiben a felhasználó megsérti a felhasználási feltételek valamelyik pontját a Szépségszalon ez esetben törölheti a felhasználó regisztrációját és kizárhatja a weboldal további használatából.

A www.diamondszepsegszalon.hu oldalon az ajánlatoknál megjelenő képek illusztrációk, így a vásárlás után reklamációt azzal kapcsolatosan nem fogadunk el. Erről minden esetben még a vásárlás előtt egyeztetni, és érdeklődni lehet a Szépségszalonban a feltüntetett elérhetőségeken.

2. Szolgáltatások megvásárlása

Az aktuális meghirdetett szolgáltatások megjelennek a Szépségszalon főoldalán, illetve az „Szolgáltatások | Árak” menüpont alatt. A szolgáltatások megtekintéséhez és megvásárlására bárkinek lehetősége van.

A szolgáltatások megvásárlásához a következő teendői vannak a felhasználónak. A felhasználó belép a főoldalon, kiválasztja a számára tetsző szolgáltatást és rákattint. Elolvassa az ajánlathoz tartozó felhasználási feltételeket, melyek a szolgáltatás igénybe vételéhez közvetlenül tartoznak (itt értendő a szolgáltatás részletes leírása). Fontos: az ajánlat leírása helyhiány miatt nem terjed ki minden részletre, ezért amennyiben úgy érzed, hogy nem kaptál választ valamire, mindenképpen érdeklődj a szolgáltatónál vásárlás előtt és csak abban az esetben vedd meg a szolgáltatást, ha valóban azt kapod, amire számítottál, ugyanis a vásárlástól számított 14 nap után nem tudunk reklamációt elfogadni. Ha a vásárlás mellett döntöttél, rá kell kattintanod a „Megrendelem” gombra. Ezzel a felhasználó a fizetési mód oldalra lép tovább, ahol kiválaszthatja a fizetési módot. A felhasználó kiválasztja a számára alkalmas fizetési módot. A kedvezményes szolgáltatásokat csak a Szépségszalon oldalán feltüntetett fizetési módokkal lehet megvásárolni!

Bankkártyával fizetés esetén a felhasználónak további adatokat szükséges megadnia, amelyet a CIB Bank fizetési portálja segítségével bonyolíthat le. Ennek a fizetési módnak az előnye, hogy a pénzügyi tranzakció, vagyis az ajánlat ellenértéke azonnal jóváírásra kerül, így a felhasználó hamarabb rendelkezhet a megvásárolt ajánlattal.

Az internetes fizetési módok könnyen és gyorsan teljesíthetők, kényelmesen bárhonnan elvégezhetőek és biztonságosak. A felhasználó adatait illetéktelen felhasználók nem láthatják, és nem férhetnek hozzá.

Egyéb fizetési mód: Személyesen ügyfélszolgálatunkon fizetheted ki a szolgáltatást hétfőtől péntekig 10:00 és 21:00 között. Ügyfélszolgálatunk címe: 1074 Budapest, Csengery utca 26. utcafront.

Készpénzes, vagy SZÉP kártyás  fizetési mód esetén a vásárlástól számított 8 nap (bele számítva a munkaszüneti napokat is) áll rendelkezésére a vásárlónak a befizetés teljesítésére!

A megvásárolt szolgáltatás árának teljesítése SZÉP kártyával csak a Szabadidő zsebből lehetséges. 

3. Szolgáltatás felhasználása

A sikeres vásárlás után rendszerünk egy emailt küld a megadott címre a vásárlás adataival. A szolgáltatás igénybevételéhez személyesen be kell fáradni a Diamond Masszázs Stúdió címére (1074 Budapest, VII. kerület, Csengery utca 26.) majd – ha nem bankkártyás vásárlás volt – készpénzben, vagy SZÉP kártyával (a Szabadidő zsebből) rendezni a szolgáltatást.

Minőségi panasz esetén a problémát azonnal a szolgáltatás igénybevételekor jelezni kell a helyszínen a “Vásárlók könyvében” vagy bármilyen hivatalos írásos formában! Ebben az esetben tudjuk kivizsgálni a problémát. Viszont az írásos helyszíni panasz hiányában nem tudunk eljárni.

4. A vásárlástól való elállási és felmondási jog

A Felhasználó a szolgáltatás megrendelésétől számított 14 naptári napon belül jogosult elállni a szerződéstől, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-a alapján.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 2364 Ócsa, Bem József u. 6. vagy masszazsbudapest@gmail.com. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:

“Címzett: Diamond Deal Kft. (Székhely: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., telefon: +36-20 / 220-7001, email cím: masszazsbudapest@gmail.com)

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló szolgáltatás megnevezése.

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló szolgáltatás megrendelésének időpontját megadni.

A fogyasztó(k) neve: Adja meg a regisztrációkor megadott Kereszt- és Vezetéknevet

A fogyasztó(k) címe: Adja meg a lakcímét

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt”

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A szolgáltatás megrendelésén azt kell érteni, amikor a Vásárló a Diamond Szépségszalon oldalán a “Megrendelem” gomb megnyomásával leadja a megrendelést, és a Szépségszalon erről értesítő e-mailt küld a Vásárlónak. A Szépségszalon nem vállal felelősséget azért ha a vásárló levelező rendszere az értesítő e-mailt a “spam” mappába továbbítja vagy nem fogadja be és az a vásárló figyelmét elkerüli.  A Szépségszalon ugyanakkor jogosult az elállás során felmerült ésszerű költségeit a visszautalandó összegből levonni. Ez a költség 2 részből tevődik össze választott fizetési módtól függetlenül:

 • a kezelési és banki költségekből, amely a befizetett összeg 10%-a, de minimum 1000 Ft.

Az alábbi esetekben a Vásárló nem érvényesítheti elállási/felmondási jogát:

 • 14 napos határidő után a vételárat a Szépségszalonnak nem áll módjában visszafizetniTermékek esetén elálláskor a termékek visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.

5. Bérletekre, ajándékkártyákra, kuponokra vonatkozó bejelentkezési, és felhasználási feltételek

Bejelentkezés:

 • Telefon: +36-20 / 220-7001, ahol a nyitva tartási időn belül van lehetőség időpontot egyeztetni. E-mail: masszazsbudapest@gmail.com. Amennyiben telefonon nem elérhető ez a szám, akkor szükség esetén az e-mail címen is van lehetőség időpontot egyeztetni.

Időpont lemondás – módosítás:

 • A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legalább 48 órával a foglalás előtt van lehetőség! Ha nem vagyunk elérhetők telefonon, írjon e-mailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzenek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

Felhasználási feltételek:

 • A bérletet és ajándékkártyát – amennyiben nem névre szóló – bárki felhasználhatja, de más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet, vagy ajándékkártyát minden alkalommal hozza magával. Amennyiben a bérlet, vagy ajándékkártya elveszik, vagy otthon marad, a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pót bérletet, ajándékkártyát kiállítani. Megértésüket köszönjük! Ilyen esetben a szolgáltatás vételárát a helyszínen külön ki kell fizetni, de így megmarad a bérletben, ajándékkártyában a szolgáltatás! Ha ez nem felel meg, akkor az alkalom elveszik és felhasználtnak minősül.
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
 • A masszázst női masszőrök végzik. A masszőrök személye nem választható!
 • A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe.
 • A szolgáltatásokat mindenki saját felelősségre veheti igénybe.
 • Tájékoztatjuk Vendégeinket arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Ennek megtagadása esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe és az alkalom felhasználtnak minősül.
 • Több alkalmas bérletek felhasználhatósági ideje: 
  • Kozmetika és körmös szolgáltatások esetén: az alkalmak számától függetlenül legfeljebb a vásárlástól számított három hónapig használható fel.
  • Masszázs bérlet esetén: 1-3 alkalmas kezelésnél a vásárlástól számított legfeljebb 3 hónapig, 4 vagy több alkalmas bérletnél maximum 6 hónapig felhasználható.
  • IPL szőrtelenítés: a 10 alkalmas bérlet a vásárlástól számított legfeljebb 1 évig használható fel.

6. Adatok kezelése

A Szépségszalon a felhasználó által nyújtott adatokat bizalmasan kezeli és azt az adatvédelmi előírásoknak megfelelően tartja nyilván. A felhasználó által nyújtott adatokat a felhasználó kérésére azokat módosíthatja vagy törölheti. Ezt a felhasználónak írásos formában kell közölnie a Szépségszalon felé.

A felhasználó adatait harmadik fél részére a Szépségszalon nem adja át és a megfelelő biztonsági rendszer segítségével illetéktelen felhasználók ellen védi.

Minden olyan adatért, amit a felhasználó saját hibájából tett elérhetővé mások számára (jelszó megadásával vagy egyéb módon) az ebből eredő károkért a Szépségszalon nem felelős.

A felhasználó a felhasználási feltételek elfogadásával egyidejűleg beleegyezik abba, hogy a Diamond Deal Kft. továbbíthassa számára a marketing célú ajánlatait, vagy ahhoz kapcsolódó információkat és marketing anyagokat.

Felhasználó tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy Szépségszalon regisztrációkor elkérje postázási címét, adott esetben telefonszámát, valamint egyéb, a Felhasználót érintő személyes adatokat. Szépségszalon a személyes adatokat kizárólag saját célból használhatja fel, a 6. adatvédelem pontban foglaltaknak megfelelően, azokat harmadik személyeknek csak jogszabályi vagy hatósági kötelezés esetén adhatja át.

A Felhasználóról a Szépségszalon által nyilvántartott adatok, a Szépségszalon által fenntartott adatbázisokban tárolt információk felhasználhatóak a Felhasználó és Szépségszalon között felmerülő kérdések, viták megoldására. Felhasználó a profiloldalán megadott adatait a regisztrációt követően módosíthatja, ebben az esetben azonban a Szépségszalon az adatvédelmi szabályzata alapján, a felhasználói jogosultság ideje alatt tárolja a Felhasználó korábbi adatait.

A www.diamondszepsegszalon.hu oldal cookie-kat használ. A cookie (ang. cookies) egy kis szöveg fájl, amely számítógépén, tableten vagy  okostelefonján van tárolva, amikor az internetben különböző weblapokra látogat. A cookie általában tartalmazza annak a weboldalnak a megnevezését, ahonnan származik, a cookie „élettartamát” (azaz létezésének időszakát), és egy véletlenszerűen generált egyedi számot, mely annak a böngészőnek az azonosítására szolgál, amelyből a weboldallal való kapcsolat jön létre.

A felhasználási feltételeken kívül minden további esetben a magyar jogszabályok és érvénybe lévő kormányrendeletek az irányadóak.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-80130/2014.

7. Adatvédelem

A www.diamondszepsegszalon.hu weboldal tulajdonosa a Diamond Deal Kft. (Székhelye: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., Cégjegyzékszám: 13-09-149190, Adószám: 23467172-2-13), a továbbiakban a társaság minden regisztrált felhasználó személyes adatait, a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően és bizalmasan kezeli.

A társaság adatvédelmi szabályzata a weboldalon található, amelyet megváltoztathat és az új szabályzatot köteles a weboldalon közzétenni. A társaság adatvédelmi szabályzata a weboldalon felhelyezéstől a visszavonásig érvényes. Az új szabályzat a weboldalon való közzététel után lép érvénybe és visszavonásig érvényes.

A felhasználók a regisztráció során saját felelősségére köteles elolvasni és elfogadni a társaság adatvédelmére vonatkozó szabályzatot, amelyet regisztrációja aktiválásával és jóváhagyásával ezt elfogadja.

A társaság csak olyan adatok gyűjt a regisztráció során, amely a társaság működéséhez, szolgáltatásai nyújtásához, kötelezettségeinek teljesítéséhez szükséges. A társaság harmadik fél részére csak abban az esetben továbbíthatja a felhasználók adatait, amennyiben az a működéshez, vagy a társasággal való szolgáltatás lebonyolításához szükséges üzleti vagy promóciós célból. Más a társasággal üzleti közvetlen kapcsolatban nem álló felek részére az adattovábbítás csak a felhasználó beleegyezését követően történhet.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy személyes adatai megadása önkéntes és kezelésük a weboldalon található adatvédelmi szabályzatnak megfelelően történik. A felhasználó a társaság által kínált szolgáltatásokat, csak a megfelelő személyes adatok megadásával tudja igénybe venni és ezt önként elfogadja a weboldalra vonatkozó adatvédelmi szabályzatát valamint a weboldalra vonatkozó felhasználás feltételeket.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a megadott e-mail címre a társaság bármikor hírlevelet küldhet a részére, melyek tartalmazzák a társaság promóciós ajánlatait, valamint aktuális híreit vagy egyéb a társasággal kapcsolatos információkat. Amennyiben a felhasználó nem szeretne több promóciós értesítést kapni a társaságtól, akkor ennek a megszüntetésére a felhasználónak e-mailben kell jeleznie a társaság részére (a leiratkozó link segítségével).

Felhasználó személyes adatait módosíthatja, amennyiben valamilyen változás következett be, ezt a felhasználónak e-mailben kell elküldenie az masszazsbudapest@gmail.com e-mail címre neve és e-mail cím megadásával. A szolgáltató az adatok módosításához kérhet más a felhasználó beazonosításához szükséges adatot.

Személyes adatnak minősül a név, e-mail cím, lakcím, valamint minden további olyan adat, amely meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható. A felhasználóknak a szolgáltatás megfizetéséhez bizonyos esetben bankszámla megadására is szükség lehet.

Hatályos: 2016. január 26-tól.