Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

8 kezes páros masszázs

Ár:
29.000 Ft (22.835 Ft + ÁFA)

Nincs sok időtök általában a lazításra, de ha mégis sikerül időt szakítani rá, nem tudjátok eléggé elengedni magatokat? Bízzátok magatokat 4 masszőr kezébe, így fejenként két profi masszőr fog gondoskodni arról, hogy testetek minden pontja kellően ellazuljon és ugyan annyi idő alatt, dupla hatást érhettek el!

Bővebben » 

Mennyi ideig tartson?:
Hány alkalommal?: 1 alkalom
Menny.:db

Leírás

4 masszőr, 8 kéz!

A mai rohanó világban már nem egyszerű időt szakítani egy kiadós lazításra, de a ha mégis, akkor meg félő, hogy a teendőink tömkelegében nem tudjuk kellőképpen elengedni magunkat. Bízzátok magatokat 4 profi masszőr kezébe, így fejenként 2 masszőr fogja egy időben átdolgozni testetek minden pontját. Mivel dupla annyi masszőr dolgozik rajtatok, így dupla annyi időt tudnak egy-egy testtájékra fordítani, ebből kifolyólag dupla hatékonysága lesz egy kezelésnek! Lazítsatok hatékonyan és térjetek vissza teendőitekhez immáron teljesen felfrissítve!

svédmasszázs teljes testeteken (nyakatok, vállatok, hátatok, lábaitok kerülnek átdolgozásra) oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulnak, és nem irritálják a továbbiakban az ízületeket, feledve azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet, valamint a keringés élénkítésével megszünteti a fáradságot és a stresszt!

A Diamond Masszázs szalonjában rendelkezésetekre áll saját igényeitek szerint: papucs, törölköző, fürdőköpeny, amennyiben szükségesnek tartjátok a masszázshoz. Ha úgy tartja kedvetek, természetesen saját felszerelést is hozhattok a papucsot, törölközőt, köntöst illetően is. A masszázsra célszerű ápoltan érkezni, de természetesen átöltözési és zuhanyozási lehetőség is biztosított számotokra, hogy teljesen komfortosan érezzétek magatokat!

Szolgáltatásunk igénybe vételéhez érdemes elolvasnod a legfontosabb tudnivalókat, hogy bővebb információval rendelkezz a bejelentkezés menetéről, az időpont lemondás/módosítás lehetőségéről, valamint a felhasználási feltételekről. Emellett érdemes lehet még megtekintened az aktuális kedvezményeinket is.

Keresés