Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

3D szempilla töltés 3 héten belül

Legyen ellenállhatatlanul igéző tekinteted a 3D műszempilláink erejével és kérd profi szakember segítségét az igazi minőségért!

Bővebben »

Leírás

3D hatás csak Neked!

Egy nő számára kifejezetten fontos az igényesség. Abban az esetben, ha szempilláink elkezdenek hiányossá válni, szükségessé válik, hogy profi szakember segítségével még időben tegyünk ellenállhatatlan tekintetünk érdekében! Kozmetikusunk hatékonyan és kizárólag minőségi termékekkel dolgozik, így a kifogástalan és lehengerlő végeredmény garantált.

A pillák általában 3-7 hétig biztosítják az igéző tekintetet. A töltést és a rakást követően fontos, hogy a pillákat legalább 24 órán keresztül ne érje víz, sminklemosó, vagy más kozmetikai szer. Az olajos alapú sminklemosó a későbbiekben is oldhatja az új pilláidat, így célszerű más jellegű sminklemosót használni a hosszan tartó hatás érdekében, jó megoldás a micellás víz. A klóros víz és a szaunázás, az intenzív sport, valamint ritka esetben hormonális változások (például terhesség vagy menopauza) vezethetnek a pillák gyorsabb leválásához.

Keresés