Törődünk a testeddel

Budapest, VII. kerület Csengery utca 26. +36-1 / 783-1856 masszazsbudapest@gmail.com

Kapcsolat

  •  Cím: 1074 Budapest, VII. kerület, Csengery utca 26.
  • Király utcai villamosmegállótól 2 perc séta
  •  GPS: Sz.: É 47.5037862  H.: K 19.068539
  •  Telefon: +36-1 / 783-1856
  • visszahívást nem tudunk kezdeményezni, továbbá a telefon akkor is kicsörög, ha a kolléganő éppen mással egyeztet időpontot, ezért mindenki türelmét kérjük – érdemes az esti órákban telefonálni, vagy ha nem érsz el minket telefonon, kérjük írj e-mailt!
  •  Email: masszazsbudapest@gmail.com
  •  Facebook: www.facebook.com/DiamondMasszazsBudapest

Munkatársaink

Minden munkatársunk elérhető a +36-1 / 783-1856 központi számon. További infó »
Darmos Sándor – ügyvezető
Pongor Natalie – ügyvezető
Kertész Norina – kozmetikus
Veréb Melinda – kézápoló és műkörömépítő
Tóth Réka – gyógymasszőr
Balázs Orsolya – gyógymasszőr
Kovács Adrienn – gyógymasszőr
Varga Anett – gyógymasszőr
Bereczky Anna – gyógymasszőr
Herbszt Katalin – gyógymasszőr
Kerényi Krisztina – recepciós és sminkes

 

 

Nyitvatartás

Hétfő-Szombat: 10 – 21 óra

NON-STOP: A nyitvatartásunk rugalmas, előzetes egyeztetés esetén a masszázst, SPA méregtelenítést és további szolgáltatásainkat a hivatalos nyitvatartáson kívül 0-24 óráig igénybe vehetik kedves Vendégeink, hétköznap és hétvégén is. De mivel a többi időpontban nem tartózkodunk a szalonban ezért a különleges időpontokat előre 5-6 nappal mindenképp egyeztetnünk kell és ezt 8.000 Ft/fő felárral tudjuk vállalni, ezt kérjük vegyétek figyelembe! SZÉP kártyával való fizetést és áfa-s számla igényeteket kérjük előre jelezzétek!

Időpont lemondás - módosítás

Időpont lemondás – módosítás:

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon (hangpostára ne hagyjatok üzenetet!!!) írjatok e-mailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül!

Visszahívást nem tudunk kezdeményezni, továbbá a telefon akkor is kicsörög, ha a kolléganő éppen mással egyeztet időpontot, ezért mindenki türelmét kérjük – érdemes az esti órákban telefonálni.

Vendégeink mondták

"Bevallom, először, amikor Nataliet megláttam, csodálkoztam, hogy ez a vékony lány, hogy fog engem meggyúrni erővel. De tényleg nagy erővel meg tudta masszírozni a hátamat, a fájdalmam pedig másnapra elmúlt."
- Váradi Szabolcs
"Újjászülettem a 1,5 órás masszázs alatt. Sanya, igazi profi kezeid vannak és külön tetszik,hogy a masszázs hangulatára is figyelmet fordítasz, zene, hangulatvilágítás. Tökéletes összhang és profi munka, gratulálok!"
- Szathmári Noémi
"A sok feszültségtől fájt a fejem, nyakam, ingerült és rosszkedvű voltam egyfolytában, aludni se tudtam normálisan az idegességtől. Már több hónapja visszajárok masszázsra és már nem fáj sem a nyakam, se a fejem."
- Tóthné Marika